ADMINISTRATIVNÍ PRACOVNÍK / ÚŘEDNÍK

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

ADMINISTRATIVNÍ PRACOVNÍK / ÚŘEDNÍK

Místo práce: Obec Vřesová, Sokolov, Vřesová (informace o místu práce: Vřesová)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 16980 Kč

Nástup od: 1. 6. 2021

Poznámka: Charakteristika vykonávané práce:o Evidence pošty - spisová, skartační a archivační služba o Obsluha datové schránky, zajištění agendy Czech Point, výpisy ze základních registrů o Vedení úřední desky úřadu, webových stránek obce o Vedení pokladny, správa poplatků o Vidimace a legalizaceo Správní řízení na úseku evidence obyvatel o Evidence smluv o Vedení kanceláře starosty a administrativní činnost spojená s chodem obce o Příprava podkladů pro jednání zastupitelstva obce o Organizační zajišťování voleb Předpoklady pro vznik pracovního poměru úředníka stanovené § 4 zákona č. 312/2002 Sb., jsou:o Státní občanství ČR nebo cizí státní občanství a trvalý pobyt v ČR o Věk minimálně 18 let, svéprávnosto Způsobilost k právním úkonům a bezúhonnosto Ovládání jednacího jazykaPožadavky: o Minimálně středoškolské vzdělání zakončené maturitní zkouškou o Pečlivost, systematičnost, spolehlivost, flexibilita o Dobré organizační a komunikační schopnosti a příjemné vystupovánío Dobrá znalost práce na PC - uživatelské znalosti na vyšší úrovni o Praxe ve státní správě výhodou o Zkouška zvláštní odborné způsobilosti výhodou (popř. v souladu s vyhláškou č. 512/2002 Sb. bude do 18 měsíců od vzniku pracovního poměru zaměstnavatelem požadována) Platové podmínky se řídí zákonem č. 262/2006 Sb., zákoník práce, ve znění pozdějších předpisů, a nařízením vlády č. 564/2006 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, ve znění pozdějších předpisů (platová třída 7, osobní ohodnocení). Nabízíme: o 5 týdnů dovolenéo Stravenky o Průběžné vzdělávání Náležitosti přihlášky:o Název výběrového řízení o Jméno, příjmení, titul uchazečeo Datum a místo narození uchazečeo Státní příslušnost uchazečeo Místo trvalého pobytu uchazečeo Číslo občanského průkazuo Datum a podpis uchazečeK přihlášce je nutné připojit tyto doklady:o Strukturovaný životopiso Výpis z evidence rejstříku trestů ne starší než 3 měsíceo Motivační dopis v rozsahu cca ? stránky formátu A4o Ověřenou kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělánío Kontaktní telefon, e-mailprohlášení o souhlasu s využitím osobních údajů výhradně pro potřeby výběrového řízení. (Poskytnutím svých osobních údajů v rozsahu přihlášky do výběrového řízení dávám ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění, souhlas k jejich zpracování a uchování.) Předpokládaný termín nástupu: Dle dohody. Písemné přihlášky s příslušnými doklady je nutné předložit nejpozději do 30. dubna 2021 (výhradně poštou nebo na podatelnu MěÚ) na adresu: Městský úřad Vřesová, Vřesová č.p.3, 357 43 Vřesová.Obálku označte názvem "Výběrové řízen ÚŘEDNÍK- neotvírat".Výběrové řízení se uskuteční 3.5.2021 od 9:00 hodin v budově Městského úřadu Vřesová Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu.Další informace jsou dostupné na E-mailu: ou.vresova@ouvresova.cz, tel: +420 352 665 407

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSV s maturitou

Inzerující společnost

Obec Vřesová, IČO: 00259667

Kontakt
Jiří Duplinský, 352 665 407, ou.vresova@ouvresova.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Administrativa

Lokality: Vřesová

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services