Technický pracovník - správce informačních technologii

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Technický pracovník - správce informačních technologii

Místo práce: , ,

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 20300 - 31000 Kč

Nástup od: 1. 6. 2021

Poznámka: Charakteristika pozice:" Zajišťování chodu počítačů a tiskáren, analýza a diagnostika základních poruch jednotlivých dílů PC: motherboardů, monitorů, zdrojů, klávesnic a tiskáren. Testování zařízení, výměna nefunkčních částí PC, servis a instalace operačních systémů a tiskových řešení, softwarových aplikací (lokálních, síťových a cloudových). Zaškolování uživatelů a řešení uživatelských problémů.Požadavky k výběrovému řízení:" Znalost operačního systému MS WINDOWS na úrovni technické podpory" Znalost síťových protokolů TCP/IP, FTP, DHCP, SMTP, IMAP." SŠ/VOŠ/VŠ technického směru" Schopnost samostatné práce" Znalost anglického jazyka " Řidičské oprávněním skupiny B, aktivní řidičNabízíme:" stravování v místě pracoviště" možnost využití příspěvku FKSP" 5 týdnů dovolené" 5 sick days" Fokus passPřípadné bližší informace podá: Petr Vychodil tel.:+420 602 553 675V případě zájmu o uvedenou pozici zašlete životopis na e-mailovou adresu: vychodil@cssbrno.czUzávěrka pro přihlášení do výběrového řízení: 24. 5. 2021Výběrové řízení:Vybraní uchazeči budou pozváni k ústnímu pohovoru, který se bude konat ve stanoveném termínu na adrese Sejkorova 2723/6, Brno (o pořádání ústního pohovoru budou uchazeči, včetně přesného časového harmonogramu informování emailem).Výběrové řízení (ústní pohovor) se bude konat ve čtvrtek 27. 5. 2021.Organizátor výběrového řízení si vyhrazuje právo termín ústního pohovoru změnit, o změně budou vybraní uchazeči vždy informováni. Vyhlašovatel výběrového řízení si vyhrazuje právo na zrušení výběrového řízení bez uvedení důvodu, případně vyhlášení nového výběrového řízení, v případě, že nebude vybrán vhodný uchazeč na danou pozici!Termín nástupu:Červen - Červenec 2021V PŘÍPADĚ ZÁJMU O ZAMĚSTNÁNÍ V NAŠÍ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACI JE NUTNÉ, ABY UCHAZEČ PROSTŘEDNICVÍM EMAILOVÉ ADRESY PROJEVIL SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM A UCHOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ, VČETNĚ POUČENÍ dle čl. 13 GDPR. Z EMAILOVÉ ADRESY MUSÍ BÝT ZŘEJMÉ, ŽE SE JEDNÁ O UCHAZEČE A STAČÍ PROHLÁŠENÍ, ŽE DANÝ DOKUMENT SI PŘEČETL, POROZUMĚL MU A SE ZPRACOVÁNÍM A UCHOVÁNÍM ÚDAJŮ SOUHLASÍ.SOUHLAS VČETNĚ POUČENÍ JE K DISPOZICI NA WEBOVÝCH STRÁNKÁCH ORGANIZACE V SEKCI VOLNÁ MÍSTA - NA ADRESE: http://www.css.brno.cz/volna-mistaVYPLNĚNÝ SOUHLAS MŮŽE BÝT ZASLÁN ROVNĚŽ FORMOU SCANU OSOBNĚ VYPLNĚNÉHO A PODEPSANÉHO SOUHLASU, ELEKTRONICKOU FORMOU NA ADRESU: zjadinova@cssbrno.cz

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Střední odborné (vyučen)

Inzerující společnost

Centrum sociálních služeb,příspěvková organizace, IČO: 70887039

Sejkorova 2723/6, 636 00 Brno - Židenice

Kontakt
Petr Vychodil, 602553675,

Další nabídky práce

Práce v oboru: IT

Lokality:

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Partners Financial Services