Účetní

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Účetní

Místo práce: Město Mělník, Mělník, Mělník (informace o místu práce: Mělník)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 19730 - 28920 Kč

Nástup od: 1. 5. 2021

Poznámka: Charakteristika vykonávané činnosti: daňová problematika ve smyslu zákona č. 253/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty (sestavení daňového přiznání a kontrolního hlášení)Místo výkonu práce: Městský úřad MělníkPlatové zařazení a platové podmínky: 9. platová třída (platové rozpětí 19 730 Kč - 28 920 Kč dle zápočtu let odborné praxe), osobní příplatek dle zákona č. 262/2006 Sb., zákoník práce, ve znění pozdějších předpisů, nařízení vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, ve znění pozdějších předpisů, a nařízení vlády č. 222/2010 Sb., o katalogu prací ve veřejných službách a správě, ve znění pozdějších předpisůPracovní poměr: na dobu neurčitouKvalifikační předpoklady a požadavky zaměstnavatele:- vyšší odborné nebo střední vzdělání s maturitní zkouškou - ekonomického směru výhodou,- znalost zákona 253/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty (sestavení daňového přiznánía kontrolního hlášení)- alespoň dva roky praxe v oblasti účetnictví,- znalost zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví,- odpovědnost, samostatnost, pečlivost, spolehlivost a přesnost,- příjemné vystupování,- velmi dobrá znalost práce s MS OfficePísemná přihláška uchazeče musí obsahovat tyto náležitosti:jméno, příjmení a titul uchazeče - místo trvalého pobytu - název funkce, o kterou se uchazeč uchází - datum a podpis uchazečeK přihlášce uchazeč připojí tyto doklady:- životopis, ve kterém jsou uvedeny údaje o dosavadních zaměstnáních a o odborných znalostech a dovednostech,- kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzděláníLhůta pro podání přihlášky: do 23.04. 2021 - 10:00 hZpůsob podání přihlášky:obálku označenou "Výběrové řízení na funkci účetní/účetního"- NEOTVÍRAT" zaslat na adresu: Městský úřad Mělník, nám. Míru 51, 276 01 Mělník nebo předat osobně na podatelnu městského úřaduZpracování a uchování přihlášky s dokladyPřihláška a požadované doklady k výběrovému řízení budou zpracovány a uchovávány v souladu s NAŘÍZENÍM EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/697.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSV s maturitou

Inzerující společnost

Město Mělník, IČO: 00237051

Kontakt
Oddělení personální a mzdové, 315 635 430; 431,

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services