Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Kanak s. r. o. - Kemp Branná, Český Krumlov, Vyšší Brod (informace o místu práce: Vyšší Brod)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 30000 - 35000 Kč

Nástup od: 1. 5. 2021

Poznámka: Kuchař/ka v kempu- pracoviště Kemp Branná, vzdělání střední odborné s výučním listem. Hrubá mzda od 30 000,--Kč do 35 000,--Kč, plný úvazek, pružná pracovní doba.Bavilo by tě strávit léto v srdci jihočeské přírody jen 10 km od Českého Krumlova, přímo u Vltavy a stát se součástí zavedeného stravovacího zařízení? Jsme Kanak - kemp Branná a sháníme do party dalšího kuchaře, který nám pomůže rozvíjet naši vizi kvalitního kempu se skvělým stravováním.Koho hledáme?Člověka, který miluje představu léta stráveného v srdci přírody.Člověka, který se nebojí práce v rychlém prostředí kuchyně velkého kempu.Člověka, který si stojí za svojí prací a nebojí se ji obhájit u zákazníka.Člověka, který je v kuchyni jako ryba ve vodě.Člověka, který si rozumí s grilem.Člověka, který dokáže vařit ve velkých objemech.Člověka, na kterého se dá stoprocentně spolehnout.Člověka, který je týmovým hráčem, ale dokáže vzít rozhodnutí na sebe.Člověka, který je příjemný, komunikativní a baví ho kontakt s lidmi.Člověka, který se nebojí přijít s nápadem, jak vylepšit fungování firmy, když vidí nedostatky.Co tě u nás čeká?Našim zákazníkům kromě skvělého ubytování chceme nabídnout i něco navíc - kvalitní stravování. A přesně to bude tvoje starost! Budeš zodpovědný za přípravu a výdej jídel, která budeš sám připravovat pod vedením šéfkuchaře. Máme rádi jednoduchou a poctivou kuchyni, stejně jako naši zákazníci, ale iniciativě se nikdy nebráníme. Tvá práce bude spočívat v přípravě hotových jídel i minutek a potkáš se i s prací na grilu. Budeš mít velkou zodpovědnost, ale s naším týmem kuchařů ti se vším rádi pomůžeme.Co nabízíme?Budeš u nás celé léto zadarmo bydlet, postaráme se ti i o stravování a samozřejmě ti za tvojí dobře odvedenou práci poctivě zaplatíme. Budeš navíc cennou součástí týmu nadšenců, kterému se povedlo vybudovat jedinečný vodácký kemp, které dlouhodobě patří mezi TOP 10 všech kempů v celé republice. Ve všem tě proškolíme, spoustu tě toho naučíme a zároveň ti slibujeme, že se rádi budeme učit od tebe. Zkrátka nás baví se vyvíjet. Pokud se ti zdá, že jsme celou dobu mluvili právě o tobě, máš čistý trestní rejstřík a jsi časově flexibilní, neváhej se nám ozvat s životopisem na email prace@kanak.cz.Benefity: Ubytování, stravaDůležité!!! je, aby uchazeči nejdříve zaslali emailem životopis a nenavštěvovali kemp osobně či nekontaktovali telefonicky. Po zaslání životopisu s nimi popř. bude vedeno výběrové řízen online formou nebo osobně. Všem uchazečům odpovídáme. Ověřeno: 1.4.2021

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Střední odborné (vyučen)

Inzerující společnost

Kanak s. r. o., IČO: 05881684

Sedlce 164, 374 01 Svatý Jan nad Malší - Sedlce

Kontakt
David Chadim, 722 485 874, prace@kanak.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services