Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Masarykova univerzita ÚVT, odloučené pracoviště, Brno-město, Brno (informace o místu práce: Brno)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 40000 - 80000 Kč

Nástup od: 1. 5. 2021

Poznámka: První kontakt e-mailem.Chcete se podílet na vývoji a provozu jedinečného vysokovýkonného výpočetního cloudového (HPC) prostředí využívaného vědci, kteří patří ve světě vědeckých inovací mezi naprostou špičku? Společný tým pod ÚVT MUNI a CESNET hledá Cloudové DevOps specialisty, kteří chtějí vzrušující a naplňující práci. Vytváříme nástroje, které výzkumníkům z celé Evropy umožňují provádět špičkový výzkum a analýzu dat v?oblastech life science, bioinformatiky, pozorování Země pomocí hmotnostní spektrometrie a kybernetické bezpečnosti. Vědci používají naše nástroje k?práci přinášející sekvenování DNA a futuristické léčby rakoviny z oblasti sci-fi do reality. Vyvíjíme a provozujeme profesionální vysoce výkonná výpočetní cloudová (HPC) prostředí a cloudová úložiště pro citlivá data (Sensitive-cloud) používaná předními vědci. A budeme rádi, pokud se k nám připojíte. Co bude vaší zodpovědností: " Komunikace s výzkumnou komunitou" Přidávání nových komponent a cloudových funkcí" Vývoj nových nástrojů a funkcí, které usnadní týmovou práci " Udržovat cloudovou infrastrukturu aktuální Jste…" nadšení z možnosti podpory inovativního vědeckého výzkumu " inovativní: neustále přemýšlet o tom, jak věci vylepšit " nadšení pro práci na místě, kde se od vás očekává, že přinesete své vlastní nápady a proměníte je v realitu Dejte nám vědět, pokud máte zkušenosti s něčím z tohoto:" Cloudové platformy (produkční zkušenost s OpenStack je obrovskou výhodou) " Produkční zkušenosti s Docker a Kubernetes " Virtualizační platformy a technologie " Rozsáhlé znalosti sítí " Znalosti CI / CD, OVN, Redfish, CEPH, Ansible a Puppet jsou výhodou. Co nabízíme " Řízení: Je na vás, co děláte a jak to děláte. " Smysl: Mějte smysluplnou práci, na které záleží. " Kreativita: Přiveďte ke stolu nápady o dalších krocích nebo obecném směřování našich služeb a proměňte je ve skutečnost. " Výzva: Neustále pracujte na nových a poutavých problémech. " Komfort: Užívejte si flexibilních pracovních podmínek, naše kanceláře v Brně s příjemným vybavením pro sportovce (kolárna a sprchy), možnost práce na home-office i na částečný úvazek, možnost kombinace s rodičovskou dovolenou, šest týdnů dovolené a mnoho dalšího. " Konkurenceschopné finanční ohodnocení: 500 000 - 800 000 Kč / rok v závislosti na dovednostech, zkušenostech a úrovni odpovědnosti. Připojte se k nám při posouvání vědeckého pokroku vpřed. Souhlas zaměstnavatele se zaměstnaneckou kartou.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

Masarykova univerzita, IČO: 00216224

Kontakt
Mgr. Adéla Dohnalová, , career@ics.muni.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: IT

Lokality: Brno

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Partners Financial Services