Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: XEVOS Solutions s.r.o.,, Ostrava-město, Ostrava (informace o místu práce: Ostrava)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 35000 - 45000 Kč

Nástup od: 1. 2. 2022

Poznámka: 1. kontakt e-mailem: jobs@xevos.euJe programování tvou prací i koníčkem, pracuješ svižně a čistě, umíš logicky uvažovat a potěší tě, když úspěšně dotáhneš úkol do konce? Přidej se k našemu týmu! Právě hledáme do svých řad nového kolegu nebo novou kolegyni na pozici .NET programátor/ka. Těšíme se na tebe, pokud jsi opravdový nadšenec do IT, máš chuť být součástí neustále se rozvíjejícího projektu našeho e-shopu, baví tě pracovat na sobě a chceš se v oboru pořád zlepšovat. Staň se členem naší IT party a buď u inovativních a smysluplných věcí. Co budeš dělat? - Samostatně pečovat o vše, co souvisí s fungováním a dalším rozvojem našeho interního systému pro správu e-shopu XEVOS Store. - Implementovat nové funkce a věnovat se rozvoji backendu e-shopu. - Zajišťovat vzájemné propojení jednotlivých systémů. - Dohlížet na hladký chod stávajících funkcí. Jak pracujeme? - Využíváme agilní metodiku vývoje. - Denní stand-upy zajišťují pružnou spolupráci všech kolegů v týmu, podporu a zpětnou vazbu od členů vývojářského týmu i od vedení. Koho hledáme?- Nejen šikovného .NET developera, ale i parťáka, který nám pomůže stavět nové a rozvíjet stávající aplikace pro klienty.- Určitě bys měl/a znát .NET Core, C#, ASP.NET Core a Entity Framework.- Neměly by ti být cizí pojmy jako GIT, MSSQL, ElasticSearch nebo Azure. Že něco z toho neznáš? Nevadí! Rádi tě spoustu věcí doučíme, ale taky se necháme inspirovat od tebe.Co nabízíme?- HPP na dobu neurčitou.- Flexibilní pracovní dobu, sickdays, dle domluvy možnost home office.- Firemní notebook.- Multisport kartu.- Řadu tematických školení a certifikací pro osobní i profesní růst.- Možnost pracovat se zajímavými technologiemi.- Pokud budeš mít zájem, tak možnost postupného přebírání kompetencí.- Pracovní místo v moderních kancelářích v Ostravě.- Kávovar s nekonečným přísunem kávy.- Práci v týmu lidí, kteří ti rádi pomůžou, pokud si nebudeš zrovna vědět rady.- Neformální pracovní prostředí. - Firemní výuku angličtiny.- A v neposlední řadě motivující a transparentní finanční ohodnocení.XEVOS poskytuje komplexní řešení v IT - od systémové integrace, servisu a podpory, přes serverová, síťová a tisková řešení, až po dodávky hardwarového vybavení a vývoj inovativních aplikací. Našimi zákazníky jsou malé společnosti i nadnárodní korporace s rozsáhlou sítí poboček a zastoupení, kterým zajišťujeme mimo jiné profesionální podporu jejich business-critical systémů a aplikací ve všech koutech Česka i v zahraničí. Prostřednictvím XEVOS Store nabízíme koncovým zákazníkům široké spektrum IT vybavení za výhodné ceny a s prvotřídním servisem.Chceš se k nám připojit? Stačí nám poslat životopis a pár slov o sobě na e-mail jobs@xevos.eu

Nabízené výhody

  • Jiné výhody - firemní benefity - Multisport karta, aj.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

XEVOS Solutions s.r.o., IČO: 27831345

28. října 1584/281, 709 00 Ostrava - Hulváky

Kontakt
Lukáš Kučera, , jobs@xevos.eu

Další nabídky práce

Práce v oboru: IT

Lokality: Ostrava

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services