Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Městská část Praha Křeslice, Hlavní město Praha, Praha (informace o místu práce: Praha)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 18300 - 28920 Kč

Nástup od: 31. 3. 2021

Poznámka: čistý trestní rejstříknutná znalost práce na PC - Word, Excel, Outlookvýhoda znalosti práce v e-spis, Munis, katastr nemovitostíplatové zařazení 8 - 9 třídapo zkušební době zvýšení mzdy (navýšení o osobní ohodnocení)Městská část Praha - Křeslice vznikla jako součást územního samosprávného celku hlavního města Prahy, vystupuje v rozsahu stanoveném zákonem č. 131/2000 Sb., o hlavním městě Praze, ve znění pozdějších předpisů. Postavení městské části, jejich orgánů a jejich působnost stanoví zákon o hlavním městě Praze, zvláštní zákony a Statut hlavního města Prahy. Přijmeme zaměstnance na pozici pracovník/ce oddělení životního prostředí jehož náplní práce bude zajištění údržby ploch veřejné zeleně na území MČ pomocí pracovníků údržby MČ a subdodavatelů, kontrola jejich činnosti a plnění zadaných úkolů, spolupráce s evidencí ploch veřejné zeleně a jejich aktualizace, zajištění inventarizace a průběžné obnovy parkového mobiliáře, kontrola provedení objednaných prací, vypracování návrhů koncepčních řešení problematiky správy veřejné zeleně, poradenská činnost v souvislosti s údržbou zeleně, vyhodnocování žádostí o kácení stromů a porostů, kontrola stavu herních prvků na dětských hřištích, správa agendy odpadů, řešení výskytu černých skládek apod.Požadujeme: nutná znalost práce MS Office - Word, Excel, Outlook, výhoda znalosti práce v e-spis, Munis, katastr nemovitostí, čistý trestní rejstřík, znalost českého jazyka slovem i písmem, zodpovědnost, spolehlivost, občasná výpomoc při akcích pořádaných MČ. K přihlášce je podle § 7 odst. 5 zákona č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků a o změně některých zákonů, nutno připojit strukturovaný profesní životopis, ve kterém budou uvedeny údaje o dosavadních zaměstnáních a o odborných znalostech a dovednostech týkajících se správních činností, výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce (u cizích státních příslušníků též obdobný doklad osvědčující bezúhonnost vydaný domovským státem; pokud takový doklad domovský stát nevydává, doloží se bezúhonnost čestným prohlášením) a kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSV s maturitou

Inzerující společnost

Městská část Praha Křeslice, IČO: 00240389

Kontakt
Martin Trefný, 605818111; Po - Pá 9:00 - 16:00, starosta@kreslice.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Administrativa

Lokality: Praha

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Partners Financial Services