Všeobecná sestra/bratr

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Všeobecná sestra/bratr

Místo práce: Městský ústav sociálních služeb Jirkov, příspěvková organizace, Chomutov, Jirkov (informace o místu práce: Jirkov)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 26730 - 39410 Kč

Nástup od: 1. 4. 2021

Poznámka: V případě zájmu zašlete strukturovaný životopis na e-mail: personalni@meussj.cz, případně kontaktujte personální oddělení Bc. Čermákovou na tel. č. 474 684 432.Místo výkonu práce - Městský ústav sociálních služeb Jirkov, příspěvková organizaceU Dubu č.p. 1562, 431 11 Jirkov 1Požadavky na volné pracovní místo:Kvalifikační předpoklady- odborná způsobilost k výkonu povolání všeobecné sestry- zdravotnické dovednostiKompetenční předpoklady- nositel výkonu, realizace ošetřovatelské intervence - komunikace a písemný projev v českém jazyce- znalost cílové skupiny - specifika práce se seniory- znalost individuálního plánování- znalost vykazování na zdravotní pojišťovny- dobrá znalost práce na PC - MS Office, Word, ExcelOsobnostní předpoklady- samostatnost, spolehlivost, zodpovědnost- schopnost rozhodovat a analyticky myslet- odolnost vůči stresu- respekt a dodržování hranic a etiky v sociální práci- schopnost efektivní komunikaceOstatní- zdravotní způsobilost- praxe v oboru výhodouNabízíme:- zodpovědnou činnost u důvěryhodného zaměstnavatele- kolegiální a přátelskou pracovní atmosféru- odpovídající platové ohodnocení (platové zařazení od 26.730,- Kč do 39.410,- Kč v 10. třídě dle NV č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě podle dosažené kvalifikace a praxe) + osobní ohodnocení, odměny- 25 dní dovolené- firemní benefity (zvýhodněné závodní stravování, příspěvek až 800,- Kč na penzijní připojištění, poukázky na volnočasové aktivity, finanční příspěvky za životní a pracovní jubilea, zaměstnanecké masáže, kulturní akce…)- možnost seberealizace, podporu dalšího vzdělávání Pracovní doba - 40 hodin týdně v jednosměnném nerovnoměrně rozvrženém provozu nebo - 37,5 h týdně v nepřetržitém provozuPracovní poměr na dobu určitou, poté možnost prodloužení případně na dobu neurčitou.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

Městský ústav sociálních služeb Jirkov, příspěvková organizace, IČO: 46787682

Kontakt
Lenka Čermáková, 474 684 432, cermakova@meussj.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services