Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: siliXcon s.r.o., Zlín, Biskupice (informace o místu práce: Biskupice)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 40000 Kč

Nástup od: 1. 10. 2021

Poznámka: DevOps Engineer se stará (nastavuje, udržuje, vylepšuje, zajišťuje) o síťovou infrastrukturu, která obsahuje VPN servery k navázání spojení mezi dvěma kancelářemi, síťovými úložišti, serverem GitLab, službami Microsoft 365, Skladovým systémem Keloc, virtuálním prostředím VPS s Docker, webovými stránkami a softwarovými nástroji pro teamovou spolupráci: Jira, Miro, a další.Must haves- Dovednosti v týmové hře a ochota učit se nové věci. - Angličtina na úrovni běžného mluvení a psaní. - Dovednosti a znalosti pro nasazení, nastavení a údržbu operačních systémů Windows, operačních systémů založených na UNIX (Linux / BSD) na počítačích a serverech. - Dovednosti a znalosti pro návrh, konfiguraci, nasazení a údržbu síťových služeb (síťové souborové systémy, AD, služby DHCP, DNS, služby NTP, služby HTTP / S, služby SSH / SFTP, služby NAT a směrování).- Dovednosti a znalosti pro výběr, nasazení, nastavení a údržbu hardwaru serverů a desktopů včetně řadičů RAID. - Dovednosti a znalosti pro výběr, nasazení, nastavení a údržbu síťového hardwaru (elektroinstalace cooper, ethernetové přepínače a rozbočovače, 2G / 5G WiFi AP, routery, hardwarové brány firewall).- Dovednosti a znalosti pro návrh pravidel brány firewall a nastavení softwarových bran firewall v systémech BSD / Linux.- Skriptovací dovednosti pomocí PowerShell a Bash, znalosti a dovednosti pro automatizaci procesů. - Znalosti a dovednosti pro nasazení a konfiguraci služeb GitLab pro CD \ CI. - Dovednosti a znalosti pro nasazení, nastavení a údržbu virtuálních prostředí (Docker, Kubernetes). - Dovednosti a znalosti pro nasazení, nastavení a údržbu relačních databází založených na SQL (MariaDB). Nice to haves- Kreativita, přichází s nápady, jak vylepšit systém tak, aby vyhovoval stále se měnícím potřebám. - Dovednosti a znalosti pro nastavení webových služeb a poštovních služeb v operačních systémech BSD / Linux. - Dovednosti a znalosti pro používání a údržbu hypervisorů. - Znalost SQL. - Dovednosti a znalosti pro nasazení, nastavení a údržbu nerelačních databází NoSQL (MongoDB, Redis).

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSV s maturitou

Inzerující společnost

siliXcon s.r.o., IČO: 06185657

Biskupice 69, 763 41 Biskupice - Biskupice

Kontakt
Petr Plášek, 731 908 968, petr.plasek@silixcon.com

Další nabídky práce

Práce v oboru: IT

Lokality: Biskupice

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services