Vedoucí provozu a údržby

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Vedoucí provozu a údržby

Místo práce: Klíč - centrum sociálních služeb, příspěvková organizace, Olomouc, Olomouc (informace o místu práce: Olomouc)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 24300 - 32940 Kč

Nástup od: 19. 4. 2021

Poznámka: Pracoviště: Dolní hejčínská č.p. 50/28, Olomouc - Nové Sady. Co u nás budete dělat:- Zajišťovat provozuschopnost objektů Klíče, údržbu, opravy a využívání dopravních prostředků- Provádět metodickou, organizační, řídící a kontrolní činnost v oblasti bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti pracovního a životního prostředí- Vést tým údržbářůCo od Vás požadujeme: - Střední odborné vzdělání s maturitou (technické zaměření, např. strojírenství, stavebnictví apod.)- Schopnost vedení týmu, samostatného rozhodování a týmové práce- Odborné znalosti (zajišťování nákupů, oprav, revizí a servisních prohlídek, provádění vyúčtování, zpracování veřejných zakázek, zpracování fotodokumentace, vedení provozní dokumentace…)- Odborné dovednosti (obsluha nízkotlakých plynových kotelen a zařízení, tlakových nádob, obsluha a práce se stroji, elektrospotřebiči a nářadím, manuální zručnost…)- Znalost práce s výpočetní technikou- Flexibilitu, odpovědnost, komunikační schopnosti, empatii, asertivitu, jednání v souladu s etickými normami, partnerský přístup k lidem s postižením, spolehlivost, schopnost řešit zátěžové situace- Připravenost dále se rozvíjet a vzdělávat- Administrativní a organizační dovednosti- Profesionální přístup k práci- Bezúhonnost- Řidičský průkaz skupiny B (aktivní řidič)- Zdravotní průkaz pracovníka v potravinářství- Dobrý zdravotní stavVýhodou je:- Praxe v oboru- Zkušenosti s vedením týmu- Praktické dovednosti- Osvědčení z vyhlášky č. 50/1978 Sb.- Osvědčení z vyhlášky č. 91/1993 Sb.Co Vám nabízíme:- Zázemí v oboru dobře profilované organizace- Stabilní zaměstnání s platovým ohodnocením dle platné legislativy (nařízení vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě; platový tarif v závislosti na délce doložené praxe v rozpětí od 22 600 do 31 240 Kč/měs. + příplatek za vedení cca 1 700 Kč + osobní příplatek po uplynutí tříměsíční zkušební doby)- Pracovní poměr na dobu určitou jednoho roku s možností jeho prodloužení, resp. změny na dobu neurčitou- Služební telefon- Možnost pružné pracovní doby- 5 týdnů dovolené- Cenově zvýhodněné stravování- Příspěvek na penzijní připojištění/doplňkové penzijní spoření- Benefitní karta Sodexo- Možnost seberealizace a profesního růstuV případě zájmu zasílejte e-mailem na adresu: dita.sindlerova@klic-css.cz, nebo poštou či osobně na adresu: Klíč - centrum sociálních služeb, p. o., Dolní Hejčínská 28, 779 00 Olomouc- Strukturovaný životopis- Přihlášku do výběrového řízení- Doklady o dosaženém vzdělání- Souhlas se zpracováním osobních údajůVýkon práce: 7.00 hodin - 15.30 hodinNástup: Dle dohody

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

Klíč - centrum sociálních služeb, příspěvková organizace, IČO: 70890595

Dolní hejčínská 50/28, 779 00 Olomouc - Hejčín

Kontakt
Dita Šindlerová, 585 425 921, 778 799 573, dita.sindlerova@klic-css.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services