Technik kvality

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Technik kvality

Místo práce: AS-CASTING s.r.o., Noviny pod Ralskem, Česká Lípa, Noviny pod Ralskem (informace o místu práce: Noviny pod Ralskem)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 35000 - 45000 Kč

Nástup od: 1. 4. 2021

Poznámka: Náplň práce: - Technik kvality je klíčová ososba pro komunikaci se zákazníkem o jeho požadavcích na kavlitu. Tyto požadavky dále komunikuje ve spol. AS-CASTING s.r.o. a také směrem k dodavatelům. A to jak při zavádění nového projektu, tak i v sériové výrobě. - Účastní se projektových týmů pro nové projekty v oblasti zajištění požadavků zákazníka na kvalitu. - Zastřešuje vzorkové řízení se zákazníky i dodavateli. Spoluvytváří a kompletuje PPAP dokumentace dle požadavků zákazníka. - Vede přehlednou evidenci schválených produktů od zákazníků, provádí záznam o odeslání vzorků, o uvolnění od zákazníků a o uvolění externích operací v kooperaci do Zaváděcích listů. - Seznamuje pracovníky kvality i pracovníky ve výrobě s požadavky zákazníků na kvalitu produktů a s aktuální problematikou jednotlivých projektů. - Řeší reklamace a stížnosti od zákazníků – aktivně komunikuje se zákazníkem, provádí evidenci reklamací v počítačové síti. Provádí seznámení zainteresovaných pracovníků se zákaznickými reklamacemi. - Vede řešitelské týmy a spravuje PFMEA. - Svolává a řídí řešitelské týmy pro 8D Reporty. Ve spolupráci s dalšími zainteresovanými pracovníky kvality, technologie a výroby provádí rozbory příčin neshod. - Jedná se zákazníkem o povolení odchylky pro specifickou neshodu, která nemá vliv na funkci produktu. - V případě dodavatelské neshody vede reklamační řízení vůči dodavateli. - Účastní se porad stanovených vedením společnosti a řešitelských týmů svolaných kolegy. - Provádí další činnosti na úseku řízení kvality dle pokynů VK.Požadujeme: - Ukončené USV nebo vyšší odborné vzdělání technického směru (není podmínkou, je výhodou) - Uživatelská znalost práce na PC (MS Office) - Technické a systémové myšlení - AJ na komunikativní úrovni - Rozhodovací schopnosti - Samostatnost, proaktivita - Pečlivost, důslednost - Dobré komunikační schopnosti - Pozitivní myšlení- ŘP sk. BNabízíme: - Zázemí rychle se rozvíjející české firmy - Kvartální prémie na základě hospodářského výsledku - Flexi pasy - Možnost profesního růstu - Zkušební doba 3 měsíce, na základě úrovně zapracování pak pracovní poměr na dobu určitou 1/2 - 1 rok, po úspěšném zapracování na dobu neurčitou - Firemní teambuilding - Za odpracované roky dovolená navíc - Nástup co nejdříve, dle dohody

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

AS-CASTING s.r.o., IČO: 28916263

Noviny pod Ralskem 152, 471 24 Noviny pod Ralskem - Noviny pod Ralskem

Kontakt
Irena Dittrichová, 777277066, dittrichova@as-casting.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Technika, rozvoj

Lokality: Noviny pod Ralskem

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Partners Financial Services