Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Workday CZ s.r.o. /PRAHA/, Hlavní město Praha, Praha (informace o místu práce: Praha)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 90000 Kč

Nástup od: 1. 3. 2021

Poznámka: Požadavky (Product Manager): - ukončené bakalářské vzdělání v oboru informačních technologií (či podobné)- požadována pokročilá úroveň anglického jazyka slovem i písmem- 6 až 8 let zkušeností s produktovým managementem v oblasti podnikového softwaru- dobré znalosti pracovních postupů, firemních procesů a organizačních modulů- špičkové komunikační dovednosti - schopnost stanovovat priority a řešit problémy Výhodou:- přímá zkušenost s prací na pracovních postupech a produktech automatizace nebo platformách ETL s datovými tokyPřipojte se k našemu týmu a poznejte společnost Workday!Práce ve společnosti, ve které lidé skutečně věří v to, co dělají, je zábava. Ve společnosti Workday se snažíme vnášet nadšení a zaměření na zákazníka do oboru podnikových aplikací. Pracujeme pilně a to, co děláme, myslíme opravdu vážně. Ale umíme se také bavit. Naši společnost vlastně neustále vedeme s ohledem na tento princip: Jednou z našich klíčových hodnot je zábava. O Workday Analytics: Organizace Workday Analytics umožňuje svým zákazníkům získat úplný přehled jejich personálních, finančních a provozních dat v kontextu jejich firmy. Řešení Workday pro vykazování a analytiku umožňuje zákazníkům vytvářet působivé příběhy pomocí dat, motivovat k akci a přispívat ke změnám. Budete mít příležitost pomoct vytvářet analytiku, která pozitivně mění způsob, jakým zákazníci pracují a zacházejí se svými daty - aby byla vhodnější pro spolupráci, interaktivnější a založená na poznatcích. O týmu Analytic Apps: Divize Workday Analytics vytváří analytickou platformu, na které spustila svou první analytickou aplikaci, Workday People Analytics. Tím, co nás v této oblasti odlišuje, je naše proprietární technologie Storyteller, která automaticky shrnuje nejdůležitější poznatky pro vaši firmu v přirozeném jazyce, protože za vás udělá těžkou práci tím, že prochází miliony kombinací dat. V souvislosti s tímto produktem a obecně také s platformou máme velké ambice - působit na obrovském trhu s inovativním přístupem.Pokud splňujete výše uvedené požadavky a:- máte rádi spolupráci, důvěru a transparentnost a láká vás spolupráce s týmem v Praze a USA,- máte velkou vnitřní motivaci a nadšení pro práci v rychle se měnícím prostředí,- zaměřujete se na detaily a usilujete o dokonalost v zájmu skvělých výsledků pro zákazníky,- rychle se učíte a nebojíte se klást "základní" otázky,- jste kreativní při hledání řešení,- jste optimističtí a problémy řešíte s pozitivním přístupem.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: VŠ Bakalářské

Inzerující společnost

Workday CZ s.r.o., IČO: 05193567

Italská 2584/69, 120 00 Praha - Vinohrady

Kontakt
MATTHEW COOKE, , matthew.cooke@workday.com

Další nabídky práce

Práce v oboru: Management

Lokality: Praha

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services