Sociální pracovník - pracovnice

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Sociální pracovník - pracovnice

Místo práce: Úřad práce České republiky - Kontaktní pracoviště Trutnov, Trutnov, Trutnov (informace o místu práce: Trutnov)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 21260 Kč

Nástup od: 1. 4. 2021

Poznámka: Úřad práce České republiky vyhlašuje výběrové řízení na obsazení služebního místa v souladu s § 178 odst. 1 zákona č. 234/2014 Sb., o státní službě, ve znění pozdějších předpisůSOCIÁLNÍ PRACOVNÍK/PRACOVNICEPracoviště (místo výkonu práce):Úřad práce České republiky - Krajská pobočka v Hradci Králové Kontaktní pracoviště Trutnov, s místem výkonu práce v TrutnověHlavní náplň činnosti:Přímá práce s klienty dávek příspěvku na péči a dávek osobám se zdravotním postižením, řízení o žádosti, poskytování poradenství.Provádění cíleného sociálního šetření u osob nacházejících se v nepříznivé sociální situace, analýz této situace a poskytování navazujícího sociálního poradenství k jejímu řešení.Provádění sociálních šetření a kontrol využívání příspěvků.Spolupráce se správními orgány, sociálními pracovníky a jinými organizacemi při řešení situace žadatelů a příjemců dávek.Kvalifikační a další požadavky:kvalifikace dle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách tj. ukončené vyšší odborné vzdělání sociálního směru popř. VŠ v sociální oblasti (v oborech vzdělání zaměřených na sociální práci a sociální pedagogiku, sociální pedagogiku, sociální a humanitární práci, sociální práci, sociální politiku, sociálně právní činnost, charitní a sociální činnost, sociální péči, sociální patologii, právo na speciální pedagogiku)- znalost práce na PC (MS Office)- výborné komunikační schopnosti- řidičský průkaz skupiny B - aktivní řidič/ka- odpovědnost, samostatnost, flexibilita, bezúhonnost- profesionální vystupování, psychická odolnost- výhodou je znalost práce v programech OK nouze, Arsysx a SAPPracovní podmínky:- platové zařazení v 10. platové třídě v souladu s platnými právními předpisy, po zkušební době možnost přiznání osobního příplatku- pružná pracovní doba - plný úvazek- předpokládaný nástup od ihned nebo po ukončení výběrového řízení- pracovní poměr na dobu určitou (zástup za RD) se zkušební dobou 6 měsíců (určena v souladu s § 178 odst. 3 zákona o státní službě, v platném znění)Zaměstnanecké výhody:- 5 týdnů dovolené- 5 dní indispozičního volna (sick days)- 1 den volna na vyřízení osobních záležitostí- stravenky v hodnotě 90 Kč- příspěvky z fondu kulturních a sociálních potřeb- odměny k životním a pracovním výročímV případě zájmu o uvedenou pozici zašlete, prosím, elektronicky motivační dopis s uvedením názvu pozice a pracoviště, doplněný o strukturovaný životopis a kopii dokladu o dosaženém vzdělání, nejpozději do 31.3. 2021 na e-mailovou adresu vaclav.stanek@uradprace.cz a ivana.mazurova@uradprace.cz.Nedoložení výše požadovaných dokumentů je považováno za nesplnění požadavků. Nesplnění požadavků může být důvodem k vyřazení z účasti na výběrovém řízení.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Vyšší odborné

Inzerující společnost

Úřad práce České republiky, IČO: 72496991

Kontakt
Václav Staněk, , vaclav.stanek@tu.mpsv.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services