PAMÁTKÁŘ / PAMÁTKÁŘKA - SPECIALISTA / SPECIALISTKA NA RESTAUROVÁNÍ

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

PAMÁTKÁŘ / PAMÁTKÁŘKA - SPECIALISTA / SPECIALISTKA NA RESTAUROVÁNÍ

Místo práce: Národní památkový ústav - územní odborné pracoviště v Josefově, Náchod, Jaroměř (informace o místu práce: Jaroměř)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 22980 Kč

Nástup od: 1. 5. 2021

Poznámka: Ředitel Národního památkového ústavu, územního odborného pracoviště v Josefově vypisuje výběrové řízení na pozici památkář - specialista na restaurování.Národní památkový ústav je odbornou organizací státní památkové péče s celostátní působností, jež plní poslání odborného a metodického garanta výkonu památkové péče včetně vědeckovýzkumných aktivit a péče o soubor státních hradů a zámků. Jako státní organizace tak naplňuje jedinečné poslání v oblasti ochrany a prezentace kulturního dědictví České republiky.Náplň práce: agenda restaurování nemovitých a movitých kulturních památek a agenda dalších objektů v památkovém zájmu v rozsahu konzultační a vyjadřovací činnosti NPÚ; zpracovávání písemných vyjádření, odborná pomoc a konzultační činnost restaurátorům a projektantům, vlastníkům kulturních památek a výkonným orgánům státní památkové péče; další související činnosti, např. monitoring stavu památkového fondu; provádění odborného dohledu nad obnovami kulturních památek; působnost v Královéhradeckém kraji, pracovní cesty v rozsahu celé ČR.Požadavky: vysokoškolské vzdělání příslušného oboru (dějiny umění/restaurování/památková péče nebo příbuzné obory) případně vyšší odborné vzdělání příslušného oboru; schopnost práce s restaurátorskými zprávami a průzkumy, stavební dokumentací; pokročilá znalost práce s PC; řidičský průkaz skupiny B; trestní bezúhonnost; flexibilita a samostatnost; výborné komunikační a formulační schopnosti; smysl pro týmovou práci, loajalitu a diskrétnost.Výhodou: praxe v restaurování uměleckých děl, muzeální konzervace; praxe v oboru památkové péče; znalost historických uměleckých technik, technologií a materiálů a vývoje restaurátorského oboru.Zaměstnavatel nabízí: práci na celý úvazek (zástup za mateřskou dovolenou); platové ohodnocení dle zák. 262/2006 Sb. A nařízení vlády č. 564/2006 Sb., 11. platová třída (od 22 980,- Kč); stabilitu státní příspěvkové organizace; služební mobilní telefon a NTB; dobrý pracovní kolektiv, příjemné pracovní prostředí; možnost využívání pružné pracovní doby; pět týdnů dovolené, příspěvek na stravování; volné vstupy na památkové objekty ve správě NPÚ v celé České republice, i pro rodinné příslušníky.Předpokládaný nástup: květen 2021, popř. dohodou, pracovní poměr na dobu určitou.Místo výkonu práce: Okružní 418, 551 02 Jaroměř - JosefovV případě zájmu zašlete strukturovaný životopis, motivační dopis a kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání do středy 14. dubna 2021 elektronicky na e-mail: sekretariat.josefov@npu.cz.Požadované doklady rovněž můžete doručit poštou nebo osobně na podatelnu na adresu: Národní památkový ústav, územní odborné pracoviště v Josefově, Okružní 418, 551 02 Jaroměř - Josefov.Na obálku vyznačte: "NEOTVÍRAT - Výběrové řízení památkář" NPÚ si vyhrazuje možnost zrušit řízení bez odůvodnění.Podrobnější informace podá: Světlana Veselková, veselkova.svetlana@npu.cz , tel.: 491 509 531, 725 716 250

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Vyšší odborné

Inzerující společnost

Národní památkový ústav, IČO: 75032333

Kontakt
Světlana Veselková, 491 509 531, 725 716 250, veselkova.svetlana@npu.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Specialisté

Lokality: Jaroměř

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services