Referent/ka Odboru stavebního úřadu a územního plánování - agenda územního plánování a územně plánovacích podkladů

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Referent/ka Odboru stavebního úřadu a územního plánování - agenda územního plánování a územně plánovacích podkladů

Místo práce: Město Jeseník - Tovární, Jeseník, Jeseník (informace o místu práce: Jeseník)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 21260 - 31240 Kč

Nástup od: 1. 4. 2021

Poznámka: Písemné přihlášky včetně požadovaných dokumentů zasílejte na adresu: Město Jeseník, Masarykovo nám. 167/1, 790 01 Jeseník nebo osobně doručte na podatelnu Městského úřadu Jeseník, Masarykovo nám. 167/1, nejpozději do termínu uzávěrky přihlášek 05.03.2021 do 10:00 hodin. Zalepenou obálku výrazně označte heslem: "NEOTVÍRAT - VŘ na referenta/ku OSÚaÚP - územní plánování.Bližší informace k výběrovému řízení naleznou uchazeči na www.jesenik.org v sekci Volná místaKontaktní osoba: - JUDr. Marek Ruda, tajemník MěÚ Jeseník, tel.: 584 498 175, e-mail: tajemnik@mujes.cz- Ing. Dana Kašparová, pověřena vedením Odboru stavebního úřadu a územního plánování, tel. 584 498 108, e-mail: dana.kasparova@mujes.czPožadované doklady:- přihláška do výběrového řízení (vzor přihlášky na www.jesenik.org v sekci Volná pracovní místa)- strukturovaný profesní životopis- výpis z evidence Rejstříků trestů ne starší než 3 měsíce- úředně ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzděláníPožadavky:- vysokoškolské vzdělání bakalářského stupně nebo vyšší odborné vzdělání v oborech se zaměřením na územní plánování, urbanismus, architekturu, stavebnictví nebo geografii- znalost zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), v platném znění, včetně jeho prováděcích vyhlášek; zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, v platném znění; základní orientace v zákoně č. 128/2000 Sb., o obcích, v platném znění - výborná znalost práce s PC (MS Office, internet apod.)- znalost prostředí GIS - dobré komunikační a organizační schopnosti- samostatnost a spolehlivost - zdravotní způsobilostVýhoda:- zvláštní odborná způsobilost v územním plánování dle nařízení vlády č. 512/2002 Sb. (povinnost složit zkoušku do 18 měsíců od uzavření pracovního poměru)- praxe ve veřejné správě - řidičský průkaz skupiny BPopis pracovního místa: - pořizování územně plánovacích podkladů pro ORP Jeseník - pořizování územních plánů obcí ORP Jeseník (obec s rozšířenou působností)- další agenda orgánu územního plánování (závazná stanoviska, územně plánovací informace, vyjádření)Informace o pracovním místě:- 10. platová třída (platový stupeň podle délky započitatelné praxe v souladu s nařízením vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě) - místo výkonu práce: město Jeseník, Městský úřad Jeseník- plný pracovní úvazek- pracovní poměr na dobu neurčitou- předpokládaný termín nástupu: 01.04.2021 (dohoda možná)ZAMĚSTNANECKÉ VÝHODY:- možnost dalšího vzdělávání - čerpání sociálního fondu zaměstnavatele (příspěvek na dovolenou, sportovní a kulturní aktivity; na penzijní připojištění; stravenky, atd.)- 5 týdnů dovolené, 4 dny indispozičního volna- pružná pracovní doba

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Vyšší odborné

Inzerující společnost

Město Jeseník, IČO: 00302724

Kontakt
Dana Kašparová, 584 498 108, dana.kasparova@mujes.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Administrativa

Lokality: Jeseník

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services