Sociální pracovník - poradce/poradkyně rané péče

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Sociální pracovník - poradce/poradkyně rané péče

Místo práce: Oblastní charita Kutná Hora P1, Kutná Hora, Kutná Hora (informace o místu práce: Kutná Hora)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 22000 - 25000 Kč

Nástup od: 1. 4. 2021

Poznámka: Oblastní charita Kutná Hora, Středisko Na Sioně vyhlašuje výběrové řízení na pracovní místo SOCIÁLNÍ PRACOVNÍK - PORADCE/PORADKYNĚ RANÉ PÉČEpro terénní práci s rodinami dětí předčasně narozených, s nerovnoměrným nebo opožděným vývojem, s mentálním, pohybovým nebo kombinovaným postižením, s poruchami autistického spektra od narození do 7 let na území Středočeského kraje. Požadujeme: o VŠ nebo VOŠ vzdělání v oboru sociální práce nebo speciální pedagogika dle zákona č. 108/2006 Sb. o soc. službách v platném znění.o Aktivní přístup, zodpovědnost, pečlivost, kreativní přístup k práci.o Výborné komunikační, organizační schopnosti, časovou flexibilitu.o Ztotožnění se s posláním organizace a vysokou motivaci pro práci v neziskovém sektoru.o Schopnost týmové i samostatné práce.o Uživatelskou počítačovou gramotnost.o Řidičský průkaz sk. B - aktivní řidič podmínkou (zaměstnanec bude dojíždět za rodinami ve Středočeském kraji).o Trestní bezúhonnost.o Praxe v práci s rodinou, s dětmi v raném věku nebo s lidmi se zdravotním postižením vítána.Nabízíme: o Zajímavou, smysluplnou a různorodou práci v sociální oblasti.o Pracovní smlouvu na dobu určitou na 1 rok s možností dalšího prodloužení.o Práci na plný úvazek (40 hodin týdně).o Pružnou pracovní dobu.o Prostor pro seberealizaci.o Kvalitní týmovou spolupráci.o Prohlubování a zvyšování kvalifikace.o Týmové i individuální supervize.o 5 týdnů dovolené.o Nástupní mzdu odpovídající zkušenostem a praxi (po zkušební době možnost navýšení mzdy).Zaměstnanecké výhody: 5 týdnů dovolené, flexibilní pracovní doba, možnost dalšího vzdělávání, příspěvek na vzdělávání, služební telefon, asistence při zaučení.Předpokládaný nástup: 1.4.2021 nebo dle dohody (ideálně co nejdříve). Strukturovaný životopis, motivační dopis a kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání zasílejte na adresu: monika.pospisilova@kh.hk.caritas.cz. Do životopisu nezapomeňte uvést, že souhlasíte s tím, aby Oblastní charita Kutná Hora uchovávala a zpracovávala zaslané údaje dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, za účelem vypsaného výběrového řízení.Více informací o pozici poskytne Mgr. Tereza Šedivcová, vedoucí Střediska Na Sioně, tel. 734 787 780.Vybraní uchazeči budou telefonicky kontaktováni a pozvání k ústním pohovorům. Vyhrazujeme si právo prodloužit výběrové řízení, případně neobsadit pracovní pozici v případě, že uchazeči nenaplní očekávání organizace.

Nabízené výhody

  • Dovolená navíc -

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Vyšší odborné

Inzerující společnost

Oblastní charita Kutná Hora, IČO: 49543547

Kontakt
Monika Pospíšilová, personalistka, 731 405 538, personal.charita@kh.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services