Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Gama Investment a.s. - Průmyslová zóna, Prostějov, Prostějov, Prostějov (informace o místu práce: Prostějov)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Turnusové služby

Mzda: 25000 - 35000 Kč

Nástup od: 1. 1. 2022

Poznámka: I ABSOLVENT. ŽIvotopis zasílejte na e-mail: kariera@gamainvestment.cz. Místo výkonu práce: Prostějov. Pracovní doba: činnost v 12 hodinových nepřetržitých směnách (2 denní + 2 noční směny, poté 4 dny volno)Pozice je vhodná i pro absolventa, praxe není nutná, se silným zájmem učit se nové věci, s aktivním přístupem k práci, schopného zvládat zátěž a práci pod stresem, s pečlivým přístupem k práciPopis pracovní činnosti: jedná se zejména o kancelářskou práci - obsluha elektrárenského výrobního bloku a navazujících technologických úseků, provádění manipulací na zařízeních elektrárny, účast na opravách, revizích a údržbě elektrárenského zařízení, činnost v 12 hodinových nepřetržitých směnách (2 denní + 2 noční směny, poté 4 dny volno)Požadujeme: držitel kvalifikace v elektrotechnice dle vyhlášky č. 50/1978 Sb., alespoň § 5, středoškolské vzdělání s maturitní zkouškou, orientace v technické dokumentaci a v technických výkresech, počítačová a numerická způsobilost, ovládání MS Outlook, MS Word, MS Excel, AJ - alespoň pasivní úroveň - čtení a porozumění psaného textuNabízíme: stabilní práci ve velké, zavedené společnosti (obrat přes 150 mil. Kč), působení ve stabilním odvětví energeticky, na které až tak nedoléhá případná krize ekonomiky (elektřina bude vždy potřeba), práci s jedinečnou technologií (jediná instalace v ČR) = jedinečná pozice = práce na celý život, možnost pracovat s nejnovějšími technologiemi v odvětví, možnost získat nové poznatky, vědomostně a kvalifikačně růst, převážně kancelářskou práci v příjemném kolektivu a prostředí (v teple, v klidu, bez hluku a vibrací), měsíční a roční osobní ohodnocení a z toho rezultující finanční ohodnocení - standard : možnost získat 13. -14. plat, měsíční prémie, automatický pravidelný růst základní mzdy, zajímavé zaměstnanecké benefity - stravenky, 2× ročně firemní akce (i zahraniční), mobilní telefon atd.), více volného času (možnost oddechu nebo přivýdělku v další práci) - práce na 12 hod. směny kumuluje pracovní dobu do menšího počtu pracovních dnů = více dnů pracovního volna než běžná denní směna

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSV s maturitou

Inzerující společnost

Gama Investment a.s., IČO: 24708143

Pobřežní 297/14, 186 00 Praha - Karlín

Kontakt
Robert Chovanec, , kariera@gamainvestment.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services