Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: OMNILEX s.r.o., Hlavní město Praha, Praha (informace o místu práce: Praha)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 20000 - 30000 Kč

Nástup od: 1. 8. 2016

Poznámka: Místo výkonu práce: Václavské náměstí č.p. 806/62, Nové Město, 110 00 Praha 1 Kontaktní osoba: Nazarenko Sergey, tel.: +420 773 745 172, e-mail: ollera17@gmail.com Napln prace Ziskové řízení projektů a priorit společnosti. Napomáhání, koordinace a sledování každodenních činností nezbytných pro včasné a úspěšné dokončení projektu způsobem, který odpovídá cílům společnosti. Tvorba projektových plánů, včetně stanovení jasných milníků a rozdělení odpovědnosti za jednotlivé úkoly. Vývoj a řízení projektů v časovém rámci podle priorit a s ohledem na součinnost se softwarem NATS, KVS a ATAS. Zdokonalování a řízení projektů. Zajištění spokojenosti zákazníků. Komunikování veškerých požadavků a závazků ke každému projektu se zainteresovanými osobami (jak ústně tak písemně). Udržování součinnosti projektového týmu s vnějšími zdroji. Efektivní řízení všech projektových týmů. Proaktivní přístup k určování rizik. Příprava a získání povolení managementu k zahájení projektů. Přizpůsobit obchod a vnější financování skrze hodnocení vznikajících softwarových technologií a stanovení cílových struktur, kde je lze využít ke zvýšení zisků společnosti. Úzce spolupracovat s projektovými manažery při sestavování softwarových služeb a designových systémů k určení a vyřešení obchodních úkolů a výzev. Identifikovat projektové a programové požadavky obchodních a zákaznických potřeb na vysoké úrovni. Působit v pozici technického specialisty v příslušném oboru, provádět revize návrhů. Průběžně rozvíjet softwary KVS a ATAS pro zvýšení zisků společnosti. Obratně posouvat tým zkušených profesionálů směrem k vývoji několika komplexních projektů naráz v součinnosti se softwarem NATS a Voluum, řídit priority, zvládat potřebné dovednosti a pravomoci. Vést a/nebo dohlížet na projektové činnosti od návrhu až po projektové týmy a na vylepšování softwarů KVS a ATAS. Podílet se na rozvoji softwaru a výstavbě systému. Proaktivně identifikovat problémy v systémech a technologiích společnosti a zajišťovat řešení k jejich odstranění. Organizovat přípravu příslušné technické dokumentace. Požadované znalosti a zkušenosti: Bakalářský/Magisterský titul v oboru počítačových věd a minimálně 5 let praxe s vývojem webových aplikací (PHP, Javascript, HTML5, CSS) a s nimi souvisejících DB (MySQL, MSSQL, PostgreSQL). Důkladná znalost softwarů NATS, KVS, ATAS a Voluum je podmínkou. Nezbytná je důkladná znalost vývoje webových aplikací, struktury a designu spolu s touhou řešit problémy a překlenovat rozdíly. Rozsáhlé zkušenosti s vývojem a vylepšováním softwarů NATS, KVS a ATAS jsou podmínkou. Výborná znalost současných softwarových technologií a vývojových postupů/nástrojů, včetně virtuálního prostředí, řízení zdrojů, druhotného vývoje, sledování výstupů, výstavbových a testovacích mechanismů a síťového managementu. Výborné komunikační dovednosti. Anglický jazyk na velmi pokročilé úrovni v mluvené i písemné formě.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: VŠ Bakalářské

Požadované dovednosti

  • Angličtina - Aktivní - -

Inzerující společnost

OMNILEX s.r.o., IČO: 03442331

Nádražní 359, 261 01 Příbram - Příbram IV

Kontakt
Sergey Nazarenko, +420 773 745 172, ollera17@gmail.com

Další nabídky práce

Práce v oboru: Management

Lokality: Praha

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services