Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Nemocnice Ostrov s.r.o. - 001, Karlovy Vary, Ostrov (informace o místu práce: Ostrov)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Dvousměnný provoz

Mzda: 21800 Kč

Nástup od: 1. 12. 2021

Poznámka: Požadujeme: - SZŠ, VOS, VŠ - pomaturitní specializační studium v oboru ARIP - výhodou - Potvrzení o zdravotní způsobilosti a bezúhonnosti - Profesionální přístup k plnění úkolů, samostatnost - Iniciativu, komunikativnost - Loajalitu k zaměstnavateli Nabízíme: - Zajímavou a zodpovědnou práci perspektivním a dynamicky se rozvíjejícím soukromém zdravotnickém zařízení - Zajímavé platové podmínky, pravidelné bonusy - Možnost plné realizace v oboru, podporu osobního rozvoje - Zvyšování či prohlubování kvalifikace Zaměstnanecké bonusy: - 4 týdny dovolené + 1 týden placeného volna navíc, dotované stravování, slevy na kulturní, sportovní, relaxační a jiné akce atp.Berete na vědomí, že od okamžiku odeslání Vašeho životopisu společnosti NEMOS PLUS s.r.o. se sídlem Na Florenci 2116/15, 11000 Praha 1, IČ: 47714913 / Nemocnice Ostrov, U nemocnice 1161, 363 01 Ostrov ("Společnost"), může tato Společnost, coby správce osobních údajů, zpracovávat Vaše osobní údaje obsažené v tomto životopisu za účelem vedení výběrového řízení. Váš životopis a osobní údaje v něm obsažené bude společnost zpracovávat po dobu trvání výběrového řízení.V případě, že byste neuspěl(a) ve výběrovém řízení, může si Společnost a další osoby NEMOS PLUS s.r.o. na základě Vašeho souhlasu ponechat Váš životopis a zpracovávat v něm obsažené osobní údaje po dobu až 18 měsíců od ukončení výběrového řízení za účelem Vašeho možného budoucího oslovení ohledně uvolněného pracovního místa. Takto udělený souhlas můžete kdykoliv odvolat kontaktováním Společnosti.Zasláním životopisu souhlasím s ponecháním mého životopisu pro účely kontaktu v případě uvolněného pracovního místa.Společnost může osobní údaje z Vašeho životopisu zpracovávat automatizovaně i manuálně, a to jak vlastními silami, tak prostřednictvím určených zpracovatelů, jejichž aktuální seznam Vám Společnost poskytneme na vyžádání.V souvislosti s ochranou osobních údajů máte právo na přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, právo vznést námitku proti zpracování, jakož i právo na přenositelnost osobních údajů a právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

Nemocnice Ostrov s.r.o., IČO: 47714913

Na Florenci 2116/15, 110 00 Praha - Nové Město

Kontakt
Michaela Jirkovská, 608 070 839, michaela.jirkovska@nemocniceostrov.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services