Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: SeneCura SeniorCentrum HŠH a.s.* provozovna, Hradec Králové, Hradec Králové (informace o místu práce: Hradec Králové)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Nepřetržitý provoz

Mzda: 18000 - 20000 Kč

Nástup od: 10. 9. 2018

Poznámka: PRACOVNÍK/-ICE V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH - PEČOVATEL/-KA - Místo výkonu práce: Exnárova č.p. 453/7, Moravské Předměstí, 500 11 Hradec Králové 11 - PP na dobu neurčitou, nástup možný ihned - Náplň práce: Zabezpečuje poskytování úkonů sociální služby klientům Domova seniorů, Domova se zvláštním režimem, zabezpečuje vedení dokumentace klienta potřebné pro fungování daných sociálních služeb, provádění nácviku sebeobsluhy klientů směřující ke zvýšení jejich soběstačnosti, zajišťuje provádění komplexní hygienické péče včetně výměny inkontinenčních pomůcek, péče o vyprazdňování, převlečení a dezinfekce lůžka, provádí prevenci proleženin, polohování, zajišťuje manipulaci s prádlem (výměna prádla klientů, povlékání lůžka, odvoz do a z prádelny), odváží pytle s odpadem, podílí se na poskytování základní ošetřovatelské péče, zajišťuje doprovod klientů v rámci Domova, ve venkovním prostoru i na případná odborná vyšetření, podílí se na činnostech spojených s přijetím klienta do zařízení, zabezpečuje pomoc při aktivizační činnosti klientů v zařízení (spolupráce s aktivizačním pracovníkem při terapiích a konání společenských akcí), zabezpečuje pomoc při podání jídla a pití, poskytuje pomoc při jídle ležícím a nepohyblivým klientům, poskytuje pomoc při vyřizování běžných záležitostí klientů, podílí se na aktivizačních činnostech a kulturních akcích, řádně vede denní záznamy o pracovní činnosti, řídí se metodickými pokyny zařízení (měsíční výkazy poskytované péče, evidence stravy, prádla apod.), vykonává funkci klíčového pracovníka: je klíčovým pracovníkem klientů, vede písemné záznamy o individuálním plánování sociální služby s klientem, průběžně s klientem hodnotí průběh služby, plní úkoly uložené ředitelem SeneCura SeniorCentra Hradec Králové, vrchní sestrou či sociálním pracovníkem a pružně reaguje na aktuální požadavky, podílí na poskytování úkonů spojených s úmrtím a péčí o zesnulého. - Nabízíme: zvýhodněné stravování, věrnostní bonus - V případě zájmu nás kontaktujte osobně, e-mailem nebo telefonicky (v době mezi 7. - 17. hod.), kontaktní osoba: Votroubek Ondřej Mgr., tel. 734 157 978, e-mail: o.votroubek@senecura.cz.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Základní + praktická škola

Inzerující společnost

SeneCura SeniorCentrum HŠH a.s., IČO: 03588122

Ke Smíchovu 1144/144, 154 00 Praha - Slivenec

Kontakt
Ondřej Votroubek, 734157978, o.votroubek@senecura.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Trauma jako pracovní úraz? Soud řekl, kdy je nárok na odškodnění

Trauma jako pracovní úraz? Soud řekl, kdy je nárok na odškodnění

Jste v práci svědkem nějaké nečekané dramatické události – začne hořet, kolega spadne...více

Královské školy: Jsme střední proud. Žádná alternativa

Královské školy: Jsme střední proud. Žádná alternativa

Soukromých škol přibývá každým rokem zejména ve větších městech. Už dávno přitom nesbírají...více

Partners Financial Services