Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: BENU Česká republika a.s. - pracoviště, Český Krumlov, Český Krumlov (informace o místu práce: Český Krumlov)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Dvousměnný provoz

Mzda: 38000 Kč

Nástup od: 1. 11. 2018

Poznámka: Lékárník/lékárnice - vzdělání vysokoškolské. Pracoviště Český Krumlov. Pracovní poměr na dobu neurčitou, prac. úvazek plný, prac. doba dvousměnná. Mzda od 38.000,-- Kč hrubého. Náplň práce: poskytování konzultační činnosti pro pacienty, spolupráce při objednávání léku a spolupráce s farmaceutickými společnostmi, administrativa spojená s provozem lékárny, zapojování se do odborných projektů jako např. screening diabetu v lékárnách, individuální poradentství pro pacienty v konzultačních místnostech, testování paměti, Alzheimer screening, odvykání kouření, dny slunce, a mnoho dalších…Požadujeme: vysokoškolské vzdělání v oboru farmacie, zájem o pacienty a jeho zdraví, schopnost poskytovat kvalitní odborné poradenství, příjemné vystupování, spolehlivost a pracovitost, český jazyk - C1. Zaměstnanecké výhody: nabízíme vzdělávání personálu vlastním týmem školitelů z řad magistrů a farmaceutických asistentů, podporujeme vzdělávání, semináře, školení, na každé naší lékárně máme vybavenou aktivní laboratoř, podporujeme zapojení do různých pracovních skupin našich odborných projektů, poskytujeme úhradu příspěvku do ČLnK, BENU léková karta pro zaměstnance, Multisport karta, odměny za doporučení zaměstnanců, firemní akce/ teambuildingy, pracovní obuv, týden placeného volna před atestací, čisté, přehledné a moderní pracovní prostředí, zázemí silné nadnárodní společnosti, 5 týdnů dovolené a stravenky samozřejmostí, čtvrtletní výkonnostní odměny, skvělé platové ohodnocení - garantovaná mzda od 38 000,-- Kč, dále nabízíme příplatky na našich TOP lokalitách, poskytujeme příspěvky na ubytování v případě relokace a další. Vhodné i pro absolventy. Kontakt: Barbora Svejkovská, tel: 603 179 111, email: b.svejkovska@benu.cz, osobně: Urbinská č.p. 236, Domoradice 381 01 Český Krumlov 1. Ověřeno: 20.12.2021

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: VŠ magisterské

Inzerující společnost

BENU Česká republika a.s., IČO: 49621173

K pérovně 945/7, 102 00 Praha 10 - Hostivař

Kontakt
Barbora Svejkovská, 603 179 111, b.svejkovska@benu.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services