Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: MAXLAND GROUP s.r.o., Hlavní město Praha, Praha (informace o místu práce: Praha)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Neurčeno

Mzda: 18500 Kč

Nástup od: 1. 12. 2018

Poznámka: Místo výkonu práce: Prosecká 24, Praha 180 00 Kontaktní osoba: Maksym Rybchenko - Životopis posílejte na: job@maxlandgroup.com - dle instrukcí níže. UPŘESŇUJÍCÍ INFORMACE: Vzdělaní: minimálně střední s maturitní zkouškou. Jazykové požadavky: znalost angličtiny/ruštiny na pokročilé úrovni. Ukrajinština alespoň na komunikativní úrovni (komunikace s klienty). Požadavky: Znalost SW programů pro zpracování a postprodukční úpravy (Adobe Lightroom, Photoshop). Zkušenosti s fotografováním (portrét - exteriér i studio; reportáž - z natáčení, zpravodajství, společenské akce; černobílá a barevná fotografie; produktová fotografie). Náplň práce: Zakázkové fotografování různých akcí a foto žánru: report z natáčení - (interiér, exteriér), společenské akce, portréty (ateliérové, exteriérové), produktové fotografie a další fotografie podle aktuální potřeby zákazníků. Provádění postprodukčních a grafických úprav fotografií dle zadání. Podmínky účasti ve výběrovém řízení: Zašlete nám Vaše CV a portfolio, které by mělo prezentovat Vaše realizace a několik ukázek volné tvorby. U portfolia zašlete reprezentativní vzorky celkem 5 ks (1 foto = 1 žánr). Reprezentativní vzorky zasílejte jenom přes externí datové úložiště, link s odkazem vložte do mailu. Pokud máte vlastní webové stránky s ukázkou dosavadní činnosti, přidejte www link do textu životopisu nebo mailu, v tomto případě není potřeba zasílat ukázky přes externí datové uložiště. Také zašlete nám souhlas (vložte do mailu): Ve smyslu Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 z 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob při zpracování osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů, kterým se ruší směrnice 95/46/ES o ochraně osobních údajů (dále jen jako "Nařízení") dobrovolně souhlasím se správou, zpracováním a uchováním mých osobních údajů provozovatelem Maxland Group s.r.o. (obchodní jméno zaměstnavatele) uvedených v životopise a jiných přílohách souvisejících s hledáním práce, které jsem poskytl/poskytla výše uvedené společnosti za účelem uložení do databáze zájemců o práci pro hledání vhodného zaměstnance. Při zpracování osobních údajů v žádném případě nemůže docházet přeshraničnímu přenosu mých osobních údajů do třetích zemí. Tento souhlas je možné kdykoliv odvolat, jinak zanikne po uplynutí 3 let ode dne jeho udělení. Zároveň prohlašuji, že mi byly poskytnuty všechny informace podle č.13 Nařízení. Zaměstnanecké výhody: Příspěvek na dopravu, fitness permanentka, jazykové kurzy

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

MAXLAND GROUP s.r.o., IČO: 28938968

Prosecká 527/24, 180 00 Praha - Libeň

Kontakt
MAKSYM RYBCHENKO, jednatel, , job@maxlandgroup.com

Další nabídky práce

Práce v oboru: Služby, Specialisté

Lokality: Praha

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services