Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: , ,

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 25000 Kč

Nástup od: 1. 4. 2019

Poznámka: Profil společnosti: Společnost HR systém, s.r.o. byla založena v roce 1998 jako půjčovna profi nářadí značky HILTI ve Frýdku-Místku. V dalším období se rozšířil sortiment půjčovny především o nářadí Makita, Honda, Wacker, Wap a otevřely se další nové provozovny. Firma se zaměřuje na pronájem profesionální stavební mechanizace a sortiment nadále rozšiřuje dle požadavků zákazníků. Spolupracuje s firmami z celé České republiky. Náplň práce: Hlavní náplní práce je zajišťování půjčování a prodeje nářadí v regionu Praha a rozšiřování možností v regionech dalších. Podstatnou součástí práce je zajišťování nových zákazníků, péče o stávající zákazníky, zajišťování smluv a s tím související administrativa. Dále je nutné umět vést, řídit a spolupracovat s našimi středisky, které se nachází ve Frýdku-Místku, Ostravě, Novém Jičíně, Karviné, Havířově, Třinci, Valmezu, Rožnově, Vsetíně a v Praze. Náplň práce odpovídá za: tvorbu jednotné obchodní strategie přenos strategických zájmů společnosti v rámci poboček cenovou politiku společnosti kompletní správu přidělených dodavatele má maximální přehled o trhu, konkurenci a požadavcích zákazníků podává návrhy na zlepšení ekonomických ukazatelů vyhledává nové příležitosti na trhu komunikuje s vedením společnosti Očekáváme: loajalitu, nové nápady, otevřenost k novým příležitostem a změnám, schopnost zavést změny do fungujícího systému podnikatelské myšlení, vůdčí osobnost, jednající samostatně a aktivním přístupem a orientací na výsledek Pracovní smlouva: 3 měsíční zkušební doba, poté smlouva dle dohody Pracovní prostředky: auto, vybavená kancelář, mobilní telefon, notebook Jiné benefity: prémie, možnost školení a vzdělávání se Požadujeme: " min. SŠ vzdělání s maturitou " znalost nářadí stavebních strojů velkou výhodou " praxe v oboru stavebnictví nebo půjčování nářadí velkou výhodou " řidičský průkaz skupiny B podmínkou " anglický jazyk výhodou, ne podmínkou " komunikativnost, prodejní a obchodní dovednosti, schopnost práce v kolektivu, praxe s vedením týmu, spolehlivost a časovou nezávislost " životopis " nástup ihned

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

HR systém, s.r.o., IČO: 25825321

Slezská 1080, 738 01 Frýdek-Místek - Frýdek

Kontakt
Kamila Rusnáková, , ucto@hrsystem.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Obchod, prodej

Lokality:

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services