Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: AR aesthetics s.r.o. - Na Čečeličce, Hlavní město Praha, Praha (informace o místu práce: Praha)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 20000 Kč

Nástup od: 1. 9. 2019

Poznámka: místo výkonu práce: Na Čečeličce č.p. 855/7, Smíchov, 150 00 Praha 5 kontakt: Rybak Evgeniy, e-mail: hr@ar-aesthetics.cz Požadavky: o Zkušenosti na pozici vedoucího o Zkušenosti s vedením týmu o Organizační dovednosti, schopnost vybudovat efektivní tým o Znalost jazyků: čeština, ruština, angličtina je plus o Vynikající komunikační dovednosti, kreativita o Schopnost pracovat samostatně o Schopnost pracovat s velkým množstvím informací o Osobní vlastnosti: Chuť profesně růst, komunikační dovednosti, učenlivost, silné vůdčí vlastnosti, odolnost vůči stresu, vysoká úroveň sebeorganizace, orientace na výsledek o Vysoká míra odpovědnosti za výsledky své práce Vaše náplň práce: o Propagace salonních služeb. o Implementace a kontrola vysokých standardů služeb. o Účast na tvorbě speciálních nabídek (věrnostní programy, jednorázové a sezónní akce) pro klienty. o Zahájení nových obchodních linií. o Nábor a řízení personálu. o Vývoj a realizace motivace personálu salonu. o Zvyšování a procvičování dovedností zaměstnanců salonu. Co budete mít na starosti: o Vedení týmu o Zachování čistoty v salonu o Zvyšování úrovně orientace salonu na zákazníky o Vybudování týmu na pilířích podpory a důvěry o Organizace a správa dokumentů v salonu krásy. o Účast na tvorbě speciálních nabídek (věrnostní programy, jednorázové a sezónní akce) pro klienty. o Pravidelný reporting o Organizace a řešení provozních otázek (nákup, inventář atd.). o Udržování úrovně práce specialistů a administrátorů na požadované úrovni. U nás najdete: o Zajímavou a stabilní práci v dynamické společnosti v oboru krásy o Různorodé úkoly, mnoho zajímavých projektů o Možnost seberealizace, jsme otevřeni novým myšlenkám. o Mladý přátelský tým. o Kancelář nedaleko od centra města. o Příjemné prostředí o Práce s dobře zavedenou klientelou a řadou služeb. o 4-5 dní v týdnu. Mzdové podmínky budou diskutovány na pohovoru. V případě Vašeho zájmu neváhejte poslat svůj životopis na e-mail hr@ar-aesthetics.cz. Veškeré dotazy, týkající se pracovní nabídky, přeposílejte prosím na výše uvedenou emailovou adresu. Zaměst.výhody:Káva na pracovišti zdarma

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: VŠ Bakalářské

Inzerující společnost

AR aesthetics s.r.o., IČO: 07254326

Míšovická 454/6, 155 21 Praha - Zličín

Kontakt
Evgeniy Rybak, , hr@ar-aesthetics.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Obchod, prodej

Lokality: Praha

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services