Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: TEDOM Holding a.s. - Praha 3, Hlavní město Praha, Praha (informace o místu práce: Praha)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 40000 - 60000 Kč

Nástup od: 1. 3. 2020

Poznámka: Kontkakt: e-mail: zdenka.mala@tedom.comMísto působení: Divize Kogenerace Praha - Vinohradská 184, 130 00 Praha 3Oblast severních a západních ČechPopis pozice: Vyhledává obchodní příležitosti - aktivní oslovování nových zákazníků Jedná se zákazníky a prezentuje produkt dodávky tepla z kogenerační jednotky a navazující produkty TEDOM Identifikuje obchodní příležitosti u zákazníka Navrhuje vhodné technické řešení Připravuje technicko-ekonomické podklady pro schválení investičního záměru Zpracovává nabídky a prezentuje nabídky zákazníkovi Příprava obchodních smluv, projednávání smluvní dokumentace se zákazníkem, kontraktace Spolupracuje se zástupci investičního úseku při realizaci projektu Spolupracuje v rámci skupiny TEDOM pro maximální využití obchodního potenciálu u zákazníka Příprava a vypracování konkrétních nabídek v úzké spolupráci s projektovým manažerem investic Vyjednávání a zajištění obchodních, smluvních a cenových podmínek pro danou zakázku Vyjednávání a zajištění obchodních, smluvních a cenových podmínek pro partnerskou smlouvu v souladu s interními předpisy Pravidelná aktualizace (min. 1x kvartálně) plánu prodejů ze svěřených obch. regionů příprava plánu prodejů v systému pro následující kalendářní rok dle pokynů nadřízeného a interních předpisů TEDOM a.s. Podání informací o průběhu jednání a návštěv nadřízenému Zajišťování informací o konkurenčních výrobcích, a to jak v oblasti technické, tak cenové Pravidelné informování nadřízeného o vývoji situace ve svěřených regionech/oblastech a nových partnerech a regionálních zastoupeních Vedení náležité evidence uskutečněných návštěv a vypracovaných nabídek v CRM umožňující sledování obchodních případů a veškerých termínů tak, aby byla zajištěna kontinuita i v případě nepřítomnosti pracovníka - CRM + ESO Předání zpětné vazby z obchodní činnosti oddělení marketingu Zpracování analýzy o situaci ve svěřených regionech/oblastech Předávání standartních technických informací dostupných v CRM a interních systémech Plánování služebních cest, jednání se zákazníky ve svěřeném regionu/oblasti, pro naplňování výše uvedeného a po odsouhlasení v souladu s interními předpisy Požadujeme: Min. SŠ vzdělání Min. 2 roky praxe v energetice, popř. projekční činnost se zaměřením na energetiku a teplo Pokročilá znalost MS Office Znalost v oblasti energetiky, převážně v oboru teplárenství, přehled v nových technologiích výhodou Základní přehled v oblasti energetické legislativy výhodou Řidičský průkaz sk. B Spolehlivost, zodpovědnost a samostatnost Pozitivní a tvůrčí přístup k řešení úkolůZaměstnanecké výhody: Nabízíme odpovídající platové ohodnocení, po dohodě HOME OFFICE, příspěvek na stravování, vzdělávací kurzy, služební vůz, dovolená nad rámec zákonného nároku

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Střední odborné (vyučen)

Inzerující společnost

TEDOM Holding a.s., IČO: 28466021

Výčapy 195, 674 01 Výčapy - Výčapy

Kontakt
Zdeňka Malá, 724 535 599, zdenka.mala@tedom.com

Další nabídky práce

Práce v oboru: Obchod, prodej

Lokality: Praha

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services