Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Národní pedagogický institut České republiky (zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků), Hlavní město Praha, Praha (informace o místu práce: Praha)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 26730 - 41800 Kč

Nástup od: 1. 9. 2020

Poznámka: Národní pedagogický institut České republiky (NPI ČR) vyhlašuje výběrové řízení na poziciANALYTIK v projektu P-KAPHlavní náplň činnosti: Hlavní náplní činnosti je příprava a realizace dotazníkového šetření na školách a návazná analýza dat a tvorba výstupu pro realizační týmy v jednotlivých krajích. ˘ příprava a realizace dotazníkového šetření,˘ statistická analýza dat,˘ tvorba nástrojů na zpracování a vizualizaci dat,˘ příprava datových sestav,˘ příprava výzkumných zpráv a prezentací,˘ příprava datových podkladů pro SŠ a VOŠ,˘ informační podpora realizačního týmu P-KAP,˘ informační podpora krajů a škol.Požadujeme: ˘ VŠ vzdělání v oboru statistika, sociologie, ekonomie či příbuzných oborů,˘ zkušenost s datovou analýzou, znalost SPSS, velmi dobrou znalost MS Excel,˘ zkušenost s realizací dotazníkových šetření,˘ ochotu cestovat v rámci ČR,˘ orientaci ve vzdělávacím systému v ČR,˘ orientaci ve školské legislativě a souvisejících strategických dokumentech,˘ výbornou znalost českého jazyka slovem i písmem, schopnost práce s rozsáhlejšími texty,˘ zodpovědnost, flexibilitu, komunikativní a týmové dovednosti,˘ občanskou a morální bezúhonnost.Nabízíme:˘ hlavní pracovní poměr na dobu určitou, ˘ platové zařazení do 13. platové třídy dle nařízení vlády č. 341/2017 Sb., s účinností od 1. ledna 2020, příloha č. 1.,˘ 5 dnů indispozičního volna, tzv. "sickdays", 25 dní dovolené, ˘ možnost zapojení do programu MultiSport,˘ pružnou pracovní dobu, příspěvek na stravování a volnočasové a relaxační aktivity prostřednictvím karty SODEXO Multipass (GastroPass a FlexiPass), ˘ možnost dalšího profesního růstu v rámci organizace. Předpokládaný nástup: dohodouMísto výkonu práce: Praha, Weilova 1271/6, 102 00 Praha 10Strukturovaný životopis a motivační dopis zašlete nejpozději do 30. 4. 2020 na e-mail pam@npicr.cz. Do předmětu zprávy uveďte "Analytik v projektu P-KAP".NPI ČR zpracovává poskytnuté osobní údaje ze zaslaného životopisu ve smyslu zákona č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů a nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů pro účely příslušného výběrového řízení, ve svém oprávněném zájmu.Poznámka:Národní pedagogický institut České republiky vznikl dne 1. ledna 2020 sloučením Národního institutu pro další vzdělávání a Národního ústavu pro vzdělávání. Zřizovatelem NPI ČR je MŠMT.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: VŠ Bakalářské

Inzerující společnost

Národní pedagogický institut České republiky (zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků), IČO: 45768455

Kontakt
Hana Živčáková, Vedoucí Referátu personálních agend, 222 122 228, pam@npicr.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Technika, rozvoj

Lokality: Praha

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services