Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Hinton, a.s. HVM, Hlavní město Praha, Praha (informace o místu práce: Praha)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 25000 Kč

Nástup od: 7. 7. 2020

Poznámka: Hinton je česká stavební firma se sídlem v Praze a s pobočkou v Českých Budějovicích, se 130 zaměstnanci, na jejímž vzniku se podíleli osobnosti českého stavebního trhu. Působíme jako generální dodavatel a stavíme administrativní i komerční budovy, bytové domy a výrobní či skladové haly. Součástí naší společnosti jsou i divize speciálního zakládání staveb a hliníkové fasády. Zakládáme si na kvalitě a osobním přístupu k našim klientům a naším mottem je: Stavět nás baví!Vzhledem k rozvoji naší společnosti a k narůstajícímu počtu projektů hledáme kolegu/kolegyni na pozici:Mistr o Baví vás práce na stavbě, kde je každý den jiný a přináší nové výzvy? o Chcete rozvinout své stávající zkušenosti?o Jste spolehlivý, komunikativní a organizační typ a troufáte si řídit stavbu? o Chcete pracovat ve společnosti, která pravidelně za své projekty získává prestižní ocenění? Pokud jste na výše uvedené otázky odpověděli ano, pošlete nám svoje CV a staňte se členem týmu pracujícího na zajímavých projektech! Výsledkem vaší práce bude (ve spolupráci se stavbyvedoucím a vašim týmem) včasné dokončení stavebního projektu. Všechny naše stavby jsou v Praze. Pracovní náplň:- Řízení a kontrola stavebních prací na stavbách v Praze- Koordinace podřízených zaměstnanců- Kvalitní řízení stavebních zakázek- Spolupráce s dodavateli a jednání se subdodavateliCo se vám na dané pozici bude hodit:- Znalosti na úrovni SŠ vzdělání v pozemním stavitelství- Praktické dovednosti na PC - MS Office (Word, Excel) uživatelsky- Týmový duch, schopnost samostatného řízení výstavby, schopnost řízení pracovního týmu, osobní přístup a rozhodnostCo nabízíme a proč se přidat právě k nám?- Férový přístup - co slíbíme, to plníme- Zajímavou práci v perspektivním a přátelském kolektivu - v týmu máme jak absolventy, tak zkušené kolegy- Možnost osvojení nejmodernějších poznatků metod řízení ve stavební praxi - sledujeme trendy- Kvalitní pracovní pomůcky a zázemí stabilní společnosti - klademe důraz na ochranu života a zdraví- Dostanete možnost stát se odborníkem a profesně dále růst - zaučení, pravidelné vzdělávání a rozvoj- Platový růst odpovídající znalostem, zkušenostem a pracovnímu nasazení- Prémiové ohodnocení v závislosti na ekonomickém výsledku společnosti - vážíme si dobře odvedené práceNootebok a mobilní telefon, prémie, karta Multisport, firemní akce a další benefity, 25 dní dovolené, pravidelné vzdělávání a rozvoj

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

Hinton, a.s., IČO: 24160008

Vinohradská 1597/174, 130 00 Praha - Vinohrady

Kontakt
Lenka Novotná, 721626834, novotna@hinton.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services