Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Solitea, a.s. - pracoviště Praha 8, Hlavní město Praha, Praha (informace o místu práce: Praha)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 25000 - 40000 Kč

Nástup od: 5. 10. 2020

Poznámka: Náš tým vyvíjí a dodává podnikový systém Vario, který je zaměřený na firmy střední velikosti. Vario je ERP systém, který je určený ke zpracování veškerých firemních agend od řízení výroby přes nákup a prodej až po vedení účetnictví, mezd a personalistiky. Systém Vario byl úspěšně nasazen u 2000 společností z oblasti výroby, obchodu a služeb. Více info najdete na https://www.vario.cz/Nyní hledáme posilu do našeho konzultantského týmu technické podpory, který se stará o systém Vario u našich klientů. Hledáme komunikativního a spolehlivého kolegu, který má rád pestrou práci a zajímá se o technická témata. Co budete mít na starost?Technickou podporu uživatelů systému Vario u našich klientůStálý kontakt s uživateli prostřednictvím helpdesku či telefonu, odpovědi na jejich dotazy a řešení jejich požadavků na VarioAnalýzu nových požadavků a potřeb klientaZaškolení nových i stávajících uživatelů V jakém týmu budete pracovat?Budete pracovat v týmu zkušených konzultantů, kteří Vás ve všem důležitém rádi zaškolí. Většinu času budete trávit při jednání se klienty. Nejlepší na práci konzultanta je, že budete pomáhat konkrétním lidem, budete se pohybovat v různorodých byznysech a poznáte know-how velkého ERP systému. Co potřebujete k práci na této pozici?Skvělé komunikační schopnosti a analytické myšlení Schopnost se vcítit do potřeb klienta a mít snahu vymyslet pro něj co nejlepší řešeníSchopnost naslouchat, zpracovat informace a předat je dál Základní ekonomické znalosti (účetnictví)Všeobecný přehled o ITZnalost AJ na úrovni čtení technické dokumentace Mít zájem o soustavné vzdělávání a nové informace Výhodou je pokud:Máte základní přehled o účetních zákonech a legislativě a orientujete se v MS AccessNa základní úrovni zvládáte MS SQL server a terminálové služby a znáte jazyk SQL Nabízíme Vám: Zázemí IT firmy se silným postavením na evropském trhuPráci na dlouhodobých projektech a příležitosti kariérního růstuMožnost vzdělávání - kurzy a školení dle vlastní volbyPružnou pracovní dobu, home office Balíček zaměstnaneckých benefitů: 5 týdnů dovolené, 3 dny sick days, e-stravenky v hodnotě 100 Kč/den, karta MultiSport, firemní a týmové akce (například hory, gril párty, sportovní nebo poznávací akce)

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

Solitea, a.s., IČO: 01572377

Drobného 555/49, 602 00 Brno - Ponava

Kontakt
Jitka Burdová, 318402010; Po-Pá 7,30 - 17,00, jitka.burdova@solitea.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: IT

Lokality: Praha

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services