Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: , ,

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 53417 - 65000 Kč

Nástup od: 1. 1. 2021

Poznámka: První kontakt emailem, nebo telefonicky (Po - Pá, 8:00 - 16:00)Česká výrobní společnost zabývající se projekcí, výrobou a montáží jevištních technologií hledá zkušeného kandidáta na pozici:Technický ředitelNáplň práce:o Zodpovědnost za řízení oddělení projekce, vývoj nových zařízení a kontroly (15 - 18 lidí). o Zodpovědnost za technické zpracování a koordinaci projektů včetně provozních návazností, časových průběhů, rozpočtů a zajišťování autorského dozoru. o Spolupráce s ostatními odděleními společnosti (obchod, výroba apod.), včetně externích pracovníků. o Komunikace se subdodavateli o technických řešeních a jejich koordinace. o Řešení dílčích problémů částí projektů, kontrola probíhajících projektů z věcného i obsahového hlediska. o Zodpovědnost za inovace a tvorbu nových produktů. o Zodpovědnost za výstupní kontrolu z výroby. o Spolupráce při zpracování finančních rozpočtů. o Řešení vzniklých technických problémů a situací na zakázce. o Samostatné vypracování a projednání přípravných dokumentací a projektů. o Vedení příslušné technické a provozní dokumentace.Požadujeme:o VŠ vzdělání o Prokazatelné zkušenosti s řízením projektového týmu a projektové činnosti v oblasti integrace jevištních technologií (jevištní mechanika, osvětlení, ozvučení, systémů řízení apod.) - min. po dobu 5 leto Prokazatelné zkušenosti z realizace integrace jevištních technologických celků (jevištní mechanika, osvětlení, ozvučení, systémů řízení apod.) na území RF či bývalého SSSR - min. po dobu 5 let o Znalost AutoCAD.o Orientace v ruských technických normách. o Orientace ve strojírenských normách a v technické dokumentaci strojů, přístrojů a zařízení. o Ekonomické vyhodnocování projektů. o Výborné komunikační dovednosti.o Zkušenost s realizací veřejných zakázek.o Orientace na ruském trhu.o Schopnost přijmout odpovědnost, proaktivní přístup, samostatné a tvůrčí myšlení. o Ruský jazyk - aktivně. o Anglický jazyk - základní znalostNabízíme:o Zajímavou práci v atraktivním oboru. o Zázemí dlouholeté firmy s bohatými zkušenostmi. o Zajímavé finanční ohodnocení. o Osobní rozvoj a vzdělávání. o Další zaměstnanecké výhody. Pokud Vás tato nabídka zaujala a splňujete vypsané podmínky, zašlete nám Váš profesní životopis na emailovou adresu: prace@eststage.com.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: VŠ magisterské

Požadované dovednosti

  • Angličtina - Aktivní - základní znalost -
  • Ruština - Aktivní - aktivně -

Inzerující společnost

EST Stage Technology, a.s., IČO: 29230128

Komenského 427, 664 53 Újezd u Brna - Újezd u Brna

Kontakt
Hana Přibilíková, 606 637 619, pribilikova@eststage.com

Další nabídky práce

Práce v oboru: Management

Lokality:

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Partners Financial Services