Interní auditoři

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Interní auditoři

Místo práce: Léčebné lázně Lázně Kynžvart, Cheb, Lázně Kynžvart (informace o místu práce: Lázně Kynžvart)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 17000 - 19000 Kč

Nástup od: 1. 3. 2021

Poznámka: Místo výkonu práce: Lázeňskám 295, 354 91 Lázně Kynžvart. Pracovní poměr na dobu neurčitou. Zkrácený úvazek 20 hod/týdně. Vhodné i pro absolventy. Pracovní doba: 7:00-15:30 h.Náplň práce:- provádí auditní šetření v souladu s platnou legislativou- příprava a realizace interních auditů v rámci organizace- analýza auditovaných procesů z hlediska jejich řídících systémů, funkčnosti, efektivity a zavedených kontrolních mechanismů- spolupráce při implementaci kontrolního prostředí- zpracování podkladů pro závěrečnou auditní zprávu, včetně návrhů nápravných opatření- sledování a vyhodnocování implementace nápravných opatření z auditní činnosti- zpracovávání střednědobých a ročních plánů interního auditu s vymezením věcného zaměření, typu auditů, časového rozvržení a personálního zajištění- zajišťuje v odůvodněných případech provedení auditu na vyžádání ředitele organizace i mimo schválený plán- stanovování priorit interního auditu- prověřování a hodnocení činností, postupů a procesů na základě pravděpodobnosti výskytu významných chyb, nesrovnalostí nebo odchylek- vyhotovování pracovních programů auditů, stanovování postupů pro identifikaci rizik, analýzu hodnocení a zaznamenávání informací získaných během auditu- komplexní zajišťování kontroly ve všech oblastech vnitřní činnosti organizace.Požadujeme:- bakalářské nebo vysokoškolské vzdělání- znalost provádění auditu- znalost veřejných financí obecně- počítačová způsobilost- ekonomické a právní povědomí- samostatnost, aktivní přístup, zodpovědnost, pečlivost- bezúhonnost a zdravotní způsobilost.Výhodou:- praxe auditora v příspěvkové organizaci.Nabízíme:- stabilní zázemí státní organizace- HPP na práci neurčitou- mzdové ohodnocení odpovídající zkušenostem a praxi- pravidelné roční navyšování- uvedenému druhu práce odpovídá plat podle nařízení vlády ČR č. 341/2017 Sb. o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě- příjemné pracovní prostředí v akreditovaném zdravotnickém zařízení- zaměstnanecké benefity (25 dní dovolené, příspěvek na stravování, rekreaci, dětské tábory, možnost příspěvku na penzijní a životní pojištění, odměna k životnímu jubileu a k odchodu do důchodu, mobilní telefon, zvýhodněný tarif, notebook, atd.)- od 1.7.2021 HPP na plný úvazek (40hod/týden).Kontakt pro zájemce: telefonicky anebo e-mailem; náležitosti uchazečů (motivační dopis, strukturovaný profesní životopis, doklady o dosaženém vzdělání, výpis z rejstříku trestů ne starší 3 měsíců, souhlas se zpracováním osobních údajů dle zákona 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, vše zaslat na níže uvedenou emailovou adresu).

Nabízené výhody

  • Dovolená navíc - 25 dní dovolené
  • Zvláštní prémie - odměna k životnímu jubileu a k odchodu do důchodu

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: VŠ Bakalářské

Inzerující společnost

Léčebné lázně Lázně Kynžvart, IČO: 00883573

Kontakt
Gabriela Špačková, personalista, 720038982, spackova@lazne-kynzvart.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Administrativa

Lokality: Lázně Kynžvart

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services