Provozní elektrikář/ka

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Provozní elektrikář/ka

Místo práce: Národní hřebčín Kladruby nad Labem, státní příspěvková organizace, Pardubice, Kladruby nad Labem (informace o místu práce: Kladruby nad Labem)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 18500 - 35000 Kč

Nástup od: 1. 7. 2021

Poznámka: Místo výkonu práce Kladruby nad Labem. Nástup dohodou na dobu určitou s možností prodloužení na dobu neurčitou. Práce vykonávané zaměstnancem:- Opravy a údržba elektrické instalace v objektech nebo elektrických zařízení včetně odzkoušení jejich funkce- Kontrola a opravy přenosného elektrického nářadí, například ručních elektrických vrtaček, brusek, pájecích souprav včetně výměny vadných dílů se záznamem výsledku - Soustavná kontrola stavu a chodu elektrických strojů a zařízení, odstraňování běžných provozních závad.- Zhotovování a instalace rozvaděčů pro rozvod elektrické energie v objektech včetně instalace přípojek k hlavním a podružným rozvaděčům.- Instalace nových a opravy poškozených bleskosvodných soustav včetně měření zemních odporů a vodivosti půdy pro instalaci zemničů.- Opravy elektrických zařízení a historických rozvodů v památkových objektech způsobem uvádějícím je do souladu se současnými normami pro elektroinstalacePožadujeme:- Vzdělání - Střední vzdělání s výučním listem nebo maturitní zkouškou v oboru elektrikář, elektrotechnické práce - Vyhl. 50/1978 Sb. § 7 - Trestní bezúhonnost- Řidičský průkaz skupiny B - aktivní řidič- Ochota cestovat - Pardubický kraj - Slatiňany, Heřmanův MěstecUvítáme:- praxi v oboru - Vyhl. 50/1978 Sb. § 8, 9- flexibilitu, spolehlivost, samostatnost, pečlivost Nabízíme:- pracovní poměr na dobu určitou - 1 rok, zkušební doba 3 měsíce (možnost prodloužení až na dobu neurčitou)- pracovní doba nerovnoměrně rozvržená - 40 hodin týdně, možnost i zkráceného úvazku 20 hod. týdně- odměňování podle nařízení vlády č. 341/2017 Sb., v platném znění, ve spojení s nařízením vlády č. 222/2010 Sb., v platném znění - 6. platová třída, po zkušební době možnost přiznání osobního příplatkuZaměstnanecké výhody:- jazykové vzdělávání- stravenky v hodnotě 105 Kč (z toho příspěvek zaměstnavatele 75,- Kč)- Unišek FKSP v hodnotě 3000,- Kč ročně- 5 týdnů dovolené- příspěvek na penzijní připojištění / doplňkové penzijní spoření nebo soukromé životní pojištění ve výši 650,- Kč až 850,- Kč měsíčně- zvyšování kvalifikace na náklady organizacePrvní kontakt: e-mailem, telefonicky.

Nabízené výhody

  • Podnikové stravování - stravenky
  • Dovolená navíc -

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Střední odborné (vyučen)

Inzerující společnost

Národní hřebčín Kladruby nad Labem, státní příspěvková organizace, IČO: 72048972

Kontakt
Klára Kvetková, personalistka, 771 121 502, personalni@nhkladruby.cz,

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services