Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: , ,

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 18500 - 20000 Kč

Nástup od: 1. 6. 2021

Poznámka: POKUD VÁS NABÍDKA OSLOVILA, POŠLETE NÁM PROSÍM SVŮJ ŽIVOTOPIS, na základě kterého Vás pozveme na osobní pohovor. Životopisy zasílat na email: info@snabytek.com , předmět "ŽIVOTOPIS ADMIN ESHOP" Případné dotazy na tel.č.: 773 452 282, p. Miketa, DO STAŽENÍ INZERÁTU JE INZERÁT PLATNÝ!Hledáme administrátory pro naše nově budovaný eshop.Pracoval jste v e-commerce a máte zkušenosti z tohoto odvětví? Chcete se podílet na rozvoji nového projektu od základu? Máte rádi výzvy? Tak toto je ta správná výzva! Neváhejte a pošlete nám vaše CV. Hledáme nové kolegy do týmu, kteří vybudují nové technické řešení. Náplň práce:Stanete se součástí kolektivu. Vaši zákazníci budou nejen návštěvníci eshopu, ale budou jimi i vaši kolegové, kteří budou chtít po vás úkoly a práci. Příprava, kontrola... Vaše vizitkou budou spokojení kolegové, ale také zákazníci, kteří vám dají referenci jak byli spokojeni. Budete se starat o vzhled eshopu, budete aranžovat a sem tam i vystavovat zboží. Budete přijímat a vydávat zboží, objednávky. Budete vystavovat doklady, pracovat s pokladnou. Budete se vzdělávat a získáte nové bohaté zkušenosti, které očekáváme, že budete předávat našim zákazníkům, kolegům, aby jsme docílili maximální spokojenosti. Co nabízíme:Zázemí velké společnosti, která se neustále rozvíjí a rozšiřuje. Budeme se podílet na vašem osobním rozvoji a získání nových vědomostí a zkušeností. Vaši novou práci se budeme snažit udělat zábavnou, atraktivní a zároveň se budeme snažit, aby Váš plat byl k vaší spokojenosti. Nabízíme osobní ohodnocení a motivaci. Nabízíme práci v nově připravovaném PROJEKTU, který nabídne mnoho nových funkcí. A jak je o nás známo - BUDE TO VELKÉ.Požadujeme:- vlastní organizace práce- plánování a provádění marketingových strategií on-line- vývoj, implementace, realizace a řízení strategie obchodování v našem internetovém obchodě,- zákaznický servis ( identifikace potřeb, ověřování stížnosti, analýza příčiny rezignace ze služby, atd.).- řízení expozice v našem internetovém obchodě (cena, popis, fotografie)- dohled nad cenovou politikou v internetovém obchodě (ceny, obchodní podmínky)- analýza efektivity provedených marketingových aktivita a prodeje- navrhovaná nová řešení, která zlepšují účinnost a kvalitu prodeje v našem internetovém obchodě- zodpovědnost za plnění stanovených plánů,- samostatná realizace obchodních případů- práce s kompletním balíkem OFFICE. - práce v online světě...

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Střední odborné (vyučen)

Inzerující společnost

SNABYTEK COMPANY s.r.o., IČO: 28618203

Ve Statku 1966/2, 748 01 Hlučín - Hlučín

Kontakt
Jan Miketa, 773 452 282, info@snabytek.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Administrativa

Lokality:

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services