DĚLNÍK VE VÝROBĚ/ SVÁŘEČ PLASTŮ

Nabídka pracovní pozice od 28. 3. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Hradec Králové (informace o místu práce: Hradec Králové)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Společnost Centralplast s.r.o., přední český výrobce bazénů, sídlící v Hradci Králové, přijme manuálně zručné kolegy do výroby. Rok 2020 je pro nás zlomový. Přijali jsme 10 nových lidí a z malé firmy jsme se zařadili mezi středně velké. Poprvé v historii jsme vyrobili přes 500 bazénů za rok. Abychom zvládli uspokojit zvýšenou poptávku po našich výrobcích, budeme začátkem roku 2021 přecházet na dvousměnný provoz. PRÁCE U NÁS VÁS BUDE ZAJÍMAT, POKUD: Se nebojíte fyzické práce a chcete si vydělat Jste manuálně zruční a chcete se naučit něco nového Preferujete raději práci v rodinné firmě než ve velkém korporátu. PRACOVNÍ NÁPLŇ Vaší hlavní pracovní náplní bude kompletní výroba bazénů a jejich součástí na základě výkresové dokumentace. Budete pracovat zejména s ručními hoblíky, vrtačkami, frézkami a svářečkami plastů. Naše výroba je zakázková, takže stereotypu se bát nemusíte. Práce se nejvíce podobá profesi truhláře, případně zámečníka.

Jiné výhody

Nástupní mzda je 1. měsíc 155 Kč/hod., 2.-3. měsíc v závislosti na rychlosti zaučení a kvalitě práce až 180 Kč/hod., 3. měsíc v závislosti na rychlosti zaučení a kvalitě práce až 195 Kč/hod. Maximální mzda na této pozici je 215 Kč/hod. Kariérní postup na vyšší pozici je možný. Roční bonusy vázané na zisk firmy. Dovolená 5 týdnů. Příspěvek na obědy 70,- Kč/den (doplatek 15,- Kč/oběd). Bonus 12 000 Kč za doporučení nového kolegy (v čistém). Práce na 2 směny (6-14 hodin, 14-22 hodin). Na ranní směně možnost napracovat přesčasové hodiny s příplatkem.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Manuální zručnost při práci s ručním el. nářadím. Schopnost číst v technických výkresech. Nutná komunikace v českém jazyce. Praxe není podmínkou, vše potřebné Vás naučíme.

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services