Technik kvality

Nabídka pracovní pozice od 20. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Ústí nad Labem (informace o místu práce: Ústí nad Labem)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Výrobní společnost vyrábějící kabelové svazky a jiné elektronické součástky převážně pro automobilový průmysl obsazuje zajímavou a dlouhodobou pozici - technik kvality. Náplň práce: Řešení zákaznických reklamací práce s portálem zákazníka Zpracování 8D-Reportů Řešení interních neshod s výrobou analýza vad Interní a externí komunikace v rámci řízení kvality Spolupráce při analýze zákaznických požadavků Tvorba kontrolních plánů dokumentů kvality v souladu s požadavky Účast na pravidelných projektových schůzkách FMEA sezeních Spolupráce při auditech Spolupráce při zavádění změn výrobku a procesu Účast při ověření způsobilosti procesu a jeho uvolnění s důrazem na bezpečnost výrobku a jeho kvalitu Reporting na management o stavu úseku Požadujeme: min. SŠ vzdělání- technického směru výhodou Praxe na obdobné pozici zákaznické kvality v automotive Dobrou znalost NJ slovem i písmem částečně AJ výhodou Znalost systému řízení kvality podle normy IATF 16949 ISO9001 ISO14001 VDA Znalost nástrojů řízení kvality: APQP FMEA PLP SPC Ishikawa 5-Why případně další Znalost zákaznických požadavků (např. VW - Formel Q) Velmi dobrá orientace ve výkresové dokumentaci Výborné komunikační schopnosti Silná orientace na výsledky a na zákazníka Schopnost pracovat v týmu (= týmový hráč) IT dovednosti / znalosti: MS Office ERP systémy zákaznické portály výhodou Řidičské oprávnění: skup. B Nabízíme: Zajímavé finanční ohodnocení Zaměstnanecké benefity (13. plat jazykové kurzy 25 dní dovolené unišeky stravenky příspěvek na dopravu) Moderní pracovní prostředí Zázemí stabilní a prosperující společnosti

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services