ACCOUNT MANAGER v HR službách

Nabídka pracovní pozice od 28. 3. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Praha-Staré Město (informace o místu práce: Hlavní město Praha)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Posilte náš obchodní tým! Hledáme nového parťáka do obchodního týmu. Otevíráme lidem dveře k nové kariéře. Je to ale stále obchod, i když úplně jiný, než jste pravděpodobně zažili jinde. Našim klientům pomáháme najít talentované pracovníky a dále růst díky službám, které poskytujeme. Přidejte se do našeho týmu ManpowerGroup - největší personální společnosti v ČR. Náš záběr v oblasti HR sahá od recruitmentu přes outsourcing, marketing, až po HR consulting. To vše našim klientům můžeme nabídnout! Pojďte s námi propojovat zajímavé pracovní nabídky významných klientů s talentovanými lidmi. Aktuálně hledáme kolegu, který posílí region Prahy či Brna. Co Vás na této pozici čeká a nemine? - Vyjednávání se seniorním managementem a majiteli firem,- spoluúčast při řešení komplexních projektů a jejich aktivní prodej,- akvizice nových klientů na základě předem definovaných obchodních cílů,- business a relationship development,- spolupráci na projektech našich nejvýznamnějších klientů,- spolupráci s kolegy na pobočkách,- definování budoucí obchodní strategie a rozvíjení obchodních příležitostí,- účast a zastupování společnosti ve výběrových řízeních,- tvorba prezentací a cenových nabídek,- pravidelný reporting, plánování rozpočtu, aj.

Jiné výhody

A teď se jistě ptáte: "A co za to?" – Zázemí stabilní mezinárodní společnosti, která je jedničkou na českém i světovém trhu,- možnost výkonu práce v Praze či Brně (po zapracování je samozřejmostí využívat i home office),- zajímavé finanční ohodnocení (fixní mzda + atraktivní bonusový systém),- flexibilní pracovní dobu včetně již zmíněné práce na home office,- práci na plný či zkrácený úvazek,- služební automobil i k soukromým účelům,- přátelskou firemní kulturu – můžete se podívat na Atmoskop a přečíst si hodnocení společnosti našimi zaměstnanci (to vám jistě také mnohé napoví),– služební notebook a telefon i pro soukromé účely,– firemní benefity: stravenky, týden dovolené navíc, sickdays, home office až 2x týdně, karta Multisport, systém Cafeterie, odborná školení a jazykové kurzy v pracovní době, firemní akce a další,– nástup možný dohodou.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Koho do našeho týmu hledáme? Hledáme především někoho, kdo umí klienta vyslechnout, pochopit jeho potřeby a navrhnout mu řešení na míru. Dále byste měl/a mít:- profesionální a milé vystupování,- předchozí zkušenosti z obchodní pozice (výhodou) a obchod mít prostě v krvi,- dobrou znalost anglického jazyka,- více než vaše ego nás bude zajímat co dokážete a co jste schopen/schopna se naučit.

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services