KALKULANT / KALKULANTKA – Praha

Nabídka pracovní pozice od 16. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Praha-Cholupice (informace o místu práce: Hlavní město Praha)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

PÁR DŮVODŮ PROČ TO S NÁMI ZKUSIT: 1) Budete vytvářet nabídky pro největší dopravní stavby u nás a to i pro privátní investory, takže se budete podílet i na obchodním průběhu stavby 2) Budete mít super tým 9 lidí a někteří jsou u firmy hodně let, takže se budete mít na koho obrátit, ale i s kým po práci zajít na pivo 3) Pokud budete pečlivý a k práci budete mít vztah, tak to u nás nebude rozhodně stres 4) Šéf Jirka je lidský a umožní HO, když budete potřebovat CO TATO POZICE OBNÁŠÍ? - Kalkulace nákladů - Vypracování obchodních nabídek - komunikace se zadavatelem a projektantem, zpracování nabídkového rozpočtu, vyhotovení výkazu výměr - Vyhotovení kalkulací víceprací, ale také aktualizace rozpočtu ve fázi realizace stavby - Administrace dokladové části nabídek pro veřejné zadavatele - Zpětné vyhodnocení správnosti nabídkové kalkulace a mnohé další, o čem si můžeme popovídat u kávy - Práce je v mnoha ohledech různorodá, ale rutinní zároveň, protože chceme být fér, říkáme to předem - Účast na odborných konferencích několikrát do roka

Jiné výhody

PROČ SE VÁM BUDE LÉPE VSTÁVAT A CHODIT DO COLASU? PROTOŽE NABÍZÍME: - Rostoucí mzdové ohodnocení (každoroční navyšování) - Možnost profesního rozvoje (stále rosteme a rozšiřujeme oblast působnosti) - Vzdělávací kurzy dle individuálních potřeb - Služební telefon a zvýhodněný tarif (i k soukromým účelům), služební notebook - Odměny (roční, pracovní výročí) - 5 týdnů dovolené - Stravenky (110 Kč) - Příspěvek na penzijní/životní připojištění (500 Kč/měsíc) - Systém Cafeterie (8400 Kč/rok) - Multisport karta - Firemní akce (teambuilding apod.)

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
HODÍTE SE NA TUTO PRÁCI? - Máte odborné znalosti z oblasti dopravního stavitelství či praxi na obdobné pozici, ideálně opět v dopravním stavitelství - Dělal/ dělala jste už kalkulace a oceňování dopravních staveb - Umíte pracovat s PC a programy jako MS Office, KROS, IPOS, ASPE apod. - Aktivně usedáte za volant a tak by pro Vás občasný výjezd neměl být problém - Víte, že jste zodpovědný, přesný, samostatný a proaktivní, prostě zaměstnanec roku!

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Trauma jako pracovní úraz? Soud řekl, kdy je nárok na odškodnění

Trauma jako pracovní úraz? Soud řekl, kdy je nárok na odškodnění

Jste v práci svědkem nějaké nečekané dramatické události – začne hořet, kolega spadne...více

Královské školy: Jsme střední proud. Žádná alternativa

Královské školy: Jsme střední proud. Žádná alternativa

Soukromých škol přibývá každým rokem zejména ve větších městech. Už dávno přitom nesbírají...více

Partners Financial Services