Koordinátor rozvoje v Odboru letecké meteorologie

Nabídka pracovní pozice od 28. 3. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Praha-Cholupice (informace o místu práce: Hlavní město Praha, Brno-město, Ostrava-město)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Český hydrometeorologický ústav Praha Úsek meteorologie a klimatologie nabízí volnou pozici: KOORDINÁTOR ROZVOJE v Odboru letecké meteorologie Praha 6 - Ruzyně, Brno nebo Ostrava Popis činnosti: • zpracování celostátní koncepce rozvoje systémů pro poskytování letecké meteorologické služby v souladu s dokumenty ICAO EUR,EASA/ÚCL, WMO (nové formáty, produkty a procedury, předpisy) a implementace požadavků z nich plynoucích do systémů Odboru letecké meteorologie (OLM) ČHMÚ • akceptace požadavků externích uživatelů (ŘLP ČR, Letiště Praha, AČR ad) a zajištění jejich implementace do systémů OLM ČHMÚ s důrazem na spolehlivost, rychlost, vhodné distribuční cesty a formáty dat • verifikace vydávaných předpovědí a zodpovědnost za konstrukci a náplň databáze klimatologických dat letišť v ČR v souladu s dokumenty ICAO a WMO • Spolupráce na metodickém vedení OLM a procesech zajištění provozní bezpečnosti • koordinace skupiny rozvoje MET systémů VW (VisualWeather) a AMIS (Aeronautical meteorological information system) • Spolupráce s manažerem provozní bezpečnosti OLM a vedoucími meteorologických stanic a služeben v metodické oblasti • pružná pracovní doba 8h

Jiné výhody

• Zajímavou a tvůrčí práci ve stabilní a důvěryhodné instituci • Přátelský a pohodový kolektiv, příjemné prostředí • Zapojení do mezinárodních aktivit • Plat a odměna podle zák. č. 262/2006 Sb. a NV č. 341/2017 Sb. v platném znění • Zaměstnanecké výhody - 5 týdnů dovolené, indispoziční volno, příspěvek z FKSP (např. na rekreaci, kulturu, sport, penzijní připojištění) • Smlouva na dobu určitou, po zapracování možnost prodloužení na dobu neurčitou Pracoviště: Český hydrometeorologický ústav Na Šabatce 2050/použijte odpovědní formulář Praha 4 - Komořany Další možnosti místa výkonu práce: Praha 6 - Ruzyně, Brno nebo Ostrava Datum nástupu: Co nejdříve dle dohody. Kontakt: Písemné přihlášky doplněné motivačním dopisem, strukturovaným životopisem a přehledem odborné praxe zasílejte na adresu: ČHMÚ, RNDr. Bohumil Techlovský, vedoucí Odboru letecké meteorologie, Na Šabatce 2050/17, 143 06 Praha 4 – Komořany Ochrana osobních údajů uchazečů o zaměstnání (GDPR) V rámci výběrového řízení, na které se hlásíte, a za jehož účelem zasíláte životopis s Vašimi údaji do ČHMÚ, Vám sdělujeme, že tyto Vaše osobní údaje zpracováváme po dobu do ukončení výběrového řízení. Po tomto termínu budou Vaše osobní údaje předepsaným způsobem skartovány. Dále s odesláním Vašich osobních údajů do ČHMÚ k danému účelu udělujete ČHMÚ souhlas se zpracováním svých osobních údajů po dobu trvání výběrového řízení, do kterého se přihlašujete. V případě odvolání tohoto souhlasu po dobu trvání výběrového řízení, berte na vědomí, že toto jednání může ovlivnit dosažení účelu, pro který byl tento souhlas vydán, pokud tento účel nelze dosáhnout jinak. Zpracování osobních údajů bude probíhat v souladu s příslušnými právními předpisy o ochraně osobních údajů a s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů). Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné a v souladu s příslušnou legislativou (GDPR) máte právo: - svůj souhlas odvolat a to i bez udání důvodu, - na přístup k již poskytnutým údajům, - na opravu poskytnutých údajů, - na vymazání těchto údajů, pokud dochází k jejich zpracování v rozporu s ochranou definovanou příslušnou legislativou nebo v rozporu s tímto souhlasem, nebo byl souhlas odvolán.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
• VŠ vzdělání technického nebo přírodovědeckéhozaměření, orientace na IT nezbytná, znalost meteorologie vítána • znalost anglického jazyka slovem i písmem (minimálně úroveň B2). • znalost práce na PC (MS Office, specializované programy) • řidičský průkaz skupiny B • manažerské schopnosti, samostatnost, komunikativnost, flexibilita • připravenost a ochota učit se novým věcem

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services