VEĽKOSKLADY S ELEKTRONIKOU - HOLANDSKO.

Nabídka pracovní pozice od 16. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce:

Mzda: 40 000–50 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Pre holandského zamestnávateľa dopĺňame tím pracovníkov a pracovníčiek v Holandsku. Hľadáme ženy, mužov, páry aj skupinky do skladu a baliarne s drobnou elektronikou (počítačové hry, mobily, vysávače, elektrické zubné kefky, sušiče vlasov, tlačiarne, náplne do tlačiarní a pod. Náplňou práce je triedenie tovaru, balenie tovaru, príprava tovaru podľa objednávok, order picking a pod. Taktiež máme voľné miesta pre vodičov reach truck alebo elektrických paletových vozíkov. Na úspešné umiestnenie je nutné mať čistý výpis z registra trestov nie starší ako 3 mesiace. Do Holandska postačuje cestovať s občianskym preukazom, ktorý musí byť platný a nesmie byť poškodený. Kamaráti, kamarátky, páry a skupinky budú ubytovaní spoločne, zamestnávateľ však negarantuje rovnaké smeny. V mestách Waalwijk/Tilburg sa pracuje na ranné a poobedné smeny, môže byť zaradená aj nočná smena. Akceptujeme uchádzačov aj z Českej Republiky. Všetky potrebné dokumenty vieme vybaviť v priebehu jedného dňa cez email a pripraviť Vás na cestovanie do zahraničia.

Jiné výhody

Mzda: 10,38 Eur brutto/hod + príplatok 8% holiday money PRÍPLATKY: poobedná smena: príplatok 8,75 % nočná smena: príplatok 13,75% Pracovníci ktorí šoférujú služobné autá z ubytovania do práce a späť dostanú od zamestnávateľa bonus 4 Euro netto/deň Mzda je vyplácaná každý týždeň na bankový účet zamestnanca. Prvá mzda je vyplácaná 3 týždne pozadu. Možnosť výplat na holandský alebo slovenský účet. Podmienkou aby Vám bola vyplatená prvá výplata je aby ste mali vybavené Sofi číslo. Vybavenie Sofi čísla trvá od 2 - 6 týždňov.(zabezpečuje zamestnávateľ). Ubytovanie zabezpečené zamestnávateľom. Poplatok za ubytovanie je strhnutý až z Vašej čistej mzdy v sume 99 Eur týždenne. Nehradíte vopred žiadne poplatky za ubytovanie. Ubytovanie je zabezpečené v hoteli alebo v holandských bungalovoch, max. 2ja pracovníci na izbe. Zamestnávateľ zabezpečuje cestovanie do práce a späť služobnými autami. Cena za dopravu je 2 - 3,50 Eur (podľa vzdialenosti ubytovania)

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
- znalosť anglického jazyka (vedieť sa dohovoriť) - čistý výpis z registra trestov nie starší ako 3 mesiace

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Trauma jako pracovní úraz? Soud řekl, kdy je nárok na odškodnění

Trauma jako pracovní úraz? Soud řekl, kdy je nárok na odškodnění

Jste v práci svědkem nějaké nečekané dramatické události – začne hořet, kolega spadne...více

Královské školy: Jsme střední proud. Žádná alternativa

Královské školy: Jsme střední proud. Žádná alternativa

Soukromých škol přibývá každým rokem zejména ve větších městech. Už dávno přitom nesbírají...více

Podvody s falešnými fakturami se množí. Ale projde jich minimum

Podvody s falešnými fakturami se množí. Ale projde jich minimum

Jak to funguje? „Dodavatel se většinou pokusí vystavit podvodnou fakturu nebo se cizí...více

Partners Financial Services