# TechnicalSalesRep perspektivní práce a možnost profesního růstu !

Nabídka pracovní pozice od 16. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Mělník (informace o místu práce: Mělník)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

#TechnicalSalesRep perspektivní práce a možnost profesního růstu! Chcete se stát součástí dynamické moderní stále rozvíjející se společnosti se silným zázemím? Pak hledáme právě Vás na naší nově obsazovanou pozici Technický obchodní zástupce. Významný hráč na poli průmyslové automatizace hledá zkušeného technicko obchodního zástupce. Buďte tím kdo vytváří nové obchodní příležitosti a vztahy se zákazníky. Buďte sám sobě pánem. *obchodní zkušenost *SŠ/VŠ technického směru *spolehlivost *samostatnost *odpovědnost *vyzrálost *komunikativní AJ Jsou Vám tato slova blízká a některá Vás přímo charakterizují? Pak nám zašlete Váš životopis budeme se těšit na nového kolegu :-) Udržovat a rozvíjet stávající portfolio zákazníků Vyhledávat a vytvářet nové obchodní příležitosti a vztahy se zákazníky v dané oblasti Vyhodnocovat obchodní příležitosti a utvářet další postupy Řídit Vaše portfolio otevřených obchodních případů a vyjednávat jejich parametry Vytvářet nabídky Plánovat a řídit svůj čas Pohybovat se většinu času v terénu Řízení zpracování vyhodnocení a kontrola technické a projektové dokumentace pro výrobu Vedení motivace hodnocení a kontrola výkonu podřízených pracovníků A co Vám můžeme nabídnout my? Perspektivní a velmi zajímavá práce ve stabilní a velmi energické české společnosti Časová flexibilita Motivující finanční ohodnocení (fixní mzdu s prémiovou složkou dle obchodních ukazatelů) Systém Talent managementu který Vám umožní se rozvíjet jak profesně tak osobně Kontakt s nejnovějšími technologickými novinkami Pravidelnou zpětnou vazbu a mentoring od zkušeného obchodního manažera Otevřenost vedení společnosti k inovacím Služební auto které můžete bez omezení využívat i pro soukromé účely notebook a samozřejmě služební telefon Možnost podílet se na modernizaci společnosti ..a spoustu dalšího

Další nabídky práce

Práce v oboru: Obchod, prodej, Strojírenství

Lokality: Mělník

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Trauma jako pracovní úraz? Soud řekl, kdy je nárok na odškodnění

Trauma jako pracovní úraz? Soud řekl, kdy je nárok na odškodnění

Jste v práci svědkem nějaké nečekané dramatické události – začne hořet, kolega spadne...více

Královské školy: Jsme střední proud. Žádná alternativa

Královské školy: Jsme střední proud. Žádná alternativa

Soukromých škol přibývá každým rokem zejména ve větších městech. Už dávno přitom nesbírají...více

Partners Financial Services