Digitální návrhář virtuálních křivek křemíku.

Nabídka pracovní pozice od 29. 3. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Brno (informace o místu práce: Brno)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Víš, jak je křemík pro elektro důležitý? Pojď ho s námi na cestě provázet i ty. Od surového a nezpracovaného zdroje až po vybroušené a dokonalé zřídlo technologie. Jsme parta nadšenců do křemíku a hledáme Digital design inženýra, co by nám bloky ověřoval a digitální části obvodů navrhoval. Zajímá tě hardware, elektro a umíš C++ a VHDL, pak můžeš být křemíku digitální anděl. Skrz křemík vidíš jak budoucnost září? Tak to tě rádi uvidíme v naší kanceláři. * Návrh digitálních částí mixed-signal integrovaných obvodů (ASIC/ASSP). * Simulace návrhů pomocí nástrojů od předních prodejců EDA (např. Cadence, Synopsys, Mentor). * Ověřování návrhů od bloků po kompletní integrované obvody integrovaného signálu na čipu pomocí nejnovějších metodik ověřování. * Práce se zákazníkem, kdy budeš schopen proměnit potřeby zákazníka v požadavky na design. * Zapojení se do všech aspektů vývojového cyklu od specifikace přes páskování až po kvalifikaci pro výrobu.

Jiné výhody

* Stabilitu a dobrou atmosféru, protože jistota a dobrý kolektiv je to co nám umožňuje plně se soustředit na práci. * Řadu cest pro tvůj odborný a osobnostní rozvoj. Čím víc víš a znáš a tím víc si věříš a lépe se cítíš. Tvůj tréninkový plán je přizpůsobený tvým potřebám. * Nabízíme prostor pro vaši kreativitu. Vlastní iniciativa se cení, nové nápady, cesty a řešení. To je to co nás posouvá vpřed. * Práci střídá zábava. Bez odpočinku to nejde a je třeba umět vypnout. Těšit se můžeš na společný rodinný den, vánoční večírky a vánoční dárky, teambuildingy, ale i na dobrovolnické aktivity.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
* Vysokoškolské vzdělání v oboru elektronika. * Zkušenost s designem digitálních (ASIC/FPGA) nebo mixed-signal integrovaných obvodů alespoň 3 roky. * Znalost HDL jazyků (Verilog, VHDL, SystemVerilog). * Digitální syntéza a P&R (Synopsis, Cadence), DFT. * Anglický jazyk na středně pokročilé úrovni. Pokud znáš něco z těchto věcí je to pro křemík výhodou: * Znalost pokročilých technik digitální verifikace (tvrzení, omezené náhodné ověření, OVM…). * Znalost architektury embedded uC. * Znalost assembler a C / C ++ programování uC. * Know-how v oblasti digitálního zpracování signálů a znalost systémových simulačních nástrojů (Matlab, Octave, Mathcad).

Další nabídky práce

Práce v oboru: IT, Elektrotechnické profese, Telekomunikace

Lokality: Brno

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services