OBCHODNÍ ZÁSTUPCE V ENERGETICE PRO KRÁLOVEHRADECKÝ KRAJ

Nabídka pracovní pozice od 16. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Jičín (informace o místu práce: Jičín)

Mzda: 40 000–80 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Jsi ostřílený obchodník/obchodnice a jen tak Tě nic nerozhází nebo chceš začít perspektivní kariéru na pozici obchodního zástupce v energetice? Máš rád/a výzvy a chceš být součástí nového projektu? Hledáme právě Tebe – samostatného obchodní zástupce. Denně Ti nabídneme čtyři obchodní příležitosti, předem domluvené schůzky, s vysokým potenciálem úspěchu. Nejméně ze dvou pak odejdeš s uzavřenými smlouvami. Bohemia Direct Marketing, člen skupiny Bohemia Energy hledá obchodníky na pozice okresních obchodních zástupců. Buď i Ty součástí našeho týmu! Co bude tvůj denní chléb? Obchodní zástupce Bohemia Direct Marketing je osobním obchodníkem ve svěřené oblasti, obvykle okres, nebo jeho část a zajišťuje uzavírání smluv v oblasti energií se zákazníky na svěřeném území. Obchodní zástupce hledáme do lokalit: HRADEC KRÁLOVÉ, RYCHNOV NAD KNĚŽNOU, TRUTNOV, JIČÍN a NÁCHOD.

Jiné výhody

Co u nás získáš? •Nadstandardní finance – umíme ocenit, když má někdo výsledky. Můžeš průměrně vydělat 50.000,-, ale není problém se dostat mezi ty nejlepší a vydělávat až 80.000,- •Zajistíme Ti veškeré technické vybavení – telefon, notebook a tiskárnu. •Dlouhodobou spolupráci ve stabilní společnosti na trhu s energiemi. •Firemní auto i pro soukromé účely nebo příspěvek na vlastní vůz. •Zajištění klientely – u nás Ti schůzky navolají naši sympatičtí kolegové, na Tobě bude čistě jen obchod!

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Bez čeho se u nás neobejdeš? •SŠ vzdělání nebo odpovídající zkušenosti •Budeš v rámci svěřeného okresu hodně cestovat, takže bys měl být aktivním řidičem. •Mít aktivní ŽL nebo být ochoten si jej pro výkon profese založit. •Čistý výpis z rejstříku trestu. •Absolvování školení – nejsi expert v energetice? To nám vůbec nevadí, všechno Tě naučíme. Poctivé vstupní školení trvá dva týdny a pokud uspěješ, dostaneš ho plně zaplacené.

Další nabídky práce

Práce v oboru: Obchod, prodej

Lokality: Jičín

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Trauma jako pracovní úraz? Soud řekl, kdy je nárok na odškodnění

Trauma jako pracovní úraz? Soud řekl, kdy je nárok na odškodnění

Jste v práci svědkem nějaké nečekané dramatické události – začne hořet, kolega spadne...více

Královské školy: Jsme střední proud. Žádná alternativa

Královské školy: Jsme střední proud. Žádná alternativa

Soukromých škol přibývá každým rokem zejména ve větších městech. Už dávno přitom nesbírají...více

Partners Financial Services