Mistr údržby

Nabídka pracovní pozice od 24. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Herink (informace o místu práce: Herink)

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Pekárna není jen pec, ale také pěkná řádka dalších strojů, o jejichž kondici se starají naši údržbáři. Bez nich bychom to neupekli. Na naší největší pekárně rádi přivítáme do party zkušeného kolegu na pozici mistra údržby. Kromě jiného pro Vás máme náborový příspěvek 10 000 Kč.

Co ta práce obnáší?
Budete mít na starosti péči o naše stroje. Cíl je jasný – zabezpečení bezporuchového chodu výrobních linek a technologií.

Co to v praxi znamená?
Budete dohlížet na stav výrobních zařízení, plánovat preventivní kontroly, řešit potřebné opravy a navrhovat budoucí investice. To se samozřejmě neobejde bez spolupráce s kolegy údržbáři, lidmi z výroby i externími dodavateli. Čeká na Vás také vedení veškerých potřebných záznamů a plánování směn údržbářů, kterým budete dobrým šéfem. Pracovní doba je od pondělí až pátek, vždy 6:00 – 14:00.

Co byste měl umět?
Nemělo by Vám chybět středoškolské vzdělání technického směru. Hlavně ale hledáme zkušeného člověka, který už má praxi na obdobné pozici, ideálně ve výrobní firmě. Pokud navíc znáte pekárenské stroje, tak budeme úplně nadšení. Měl byste mít zkoušky dle vyhlášky 50/78 Sb., §6. Také byste měl ovládat počítač na běžné uživatelské úrovni a bylo by fajn, kdybyste měl alespoň základní povědomí o legislativě ohledně PO a BOZP.

Je ta práce vhodná pro Vás?
Ano, pokud jste samostatný, zodpovědný, máte technické myšlení a organizační schopnosti. Nikdo vám nebude stát za zády, naopak budeme rádi, když přijdete s vlastní iniciativou.

Spolehněte se, že pro Vás máme:
Smysluplné zaměstnání, oporu silné a stabilní české společnosti, náborový příspěvek 10 000 Kč, prostor na další rozvoj, vstřícné šéfy, moderní prostředí a přátelský kolektiv. Také stravenky, svozový autobus zdarma, nejčerstvější pečivo přímo z pece, příspěvek na penzijní připojištění a další benefity.

Vzhledem k aktuální situaci ohledně korona viru omezujeme na minimum klasické osobní pohovory. To ovšem neznamená, že nemáme zájem o nové kolegy a kolegyně. Co tedy dělat? Dejte nám na sebe kontakt. My se Vám ozveme a individuálně se domluvíme. Těší nás Váš zájem, ale jako potravinářská firma musíme být opatrní.

Proč to upéct zrovna s námi?
Děláme zodpovědnou práci, která má smysl, voní a kde přímo vidíte výsledky. V PENAMu totiž pečeme chleba pro každou pátou rodinu v republice. Každý rok investujeme do moderních technologií i do zázemí pro zaměstnance. V práci hrajeme v týmu, kde si navzájem věříme a pomáháme.

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Dobrá práce

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Partners Financial Services