Řidič sk. C

Nabídka pracovní pozice od 25. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Herink (informace o místu práce: Herink)

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Nové a čisté auto, voňavý náklad, možnost exkurzní jízdy na zkoušku, jistoty, stabilitu, benefity…. no máme toho pro Vás hodně. Rozjeďte to s námi!

A co práce řidiče obnáší?
Na pekárně naložíte pečivo, mrknete na dodací listy a rozvezete zboží do obchodů na své lince. Necháte si potvrdit lejstra, zpátky přivezete prázdné přepravky a je hotovo. Auta máme zánovní a pravidelně servisovaná, takže se nemusíte bát, že byste musel něco opravovat.

Co byste měl mít a umět?
Bez řidičáků to nepůjde. V tomto případě potřebujeme, abyste měl „céčko a platný profesák“. Jakou máte školu, je nám celkem jedno, zato byste měl být spolehlivý a také by Vám neměla chybět trocha fyzické zdatnosti. Občas možná zaskočíte za některého z kolegů, takže se bude hodit i časová flexibilita.

A co Vám můžeme nabídnout?
Především smysluplnou práci a za ní peníze. Dále pro Vás máme stravenky, nejčerstvější pečivo přímo z pece, fajn kolegy, pravidelně servisovaná auta, po roce ve firmě týden dovolené navíc, pracovní oblečení, které Vám budeme i prát, svozový autobus od metra k pekárně zdarma, po roce ve firmě týden dovolené navíc a další benefity.

Vzhledem k aktuální situaci ohledně korona viru omezujeme na minimum klasické osobní pohovory. To ovšem neznamená, že nemáme zájem o nové kolegy a kolegyně. Co tedy dělat? Dejte nám na sebe kontakt. My se Vám ozveme a individuálně se domluvíme. Těší nás Váš zájem, ale jako potravinářská firma musíme být opatrní.

Proč to rozjet zrovna s námi?
Děláme zodpovědnou práci, která má smysl, voní a kde přímo vidíte výsledky. V PENAMu totiž pečeme chleba pro každou pátou rodinu v republice. V práci hrajeme v týmu, kde si navzájem věříme, protože jeden bez druhého to prostě neupečeme. Sázíme na inovace, jistotu, stabilitu a silné zázemí.

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Dobrá práce

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services