Francouzsky/Německy mluvící HR mzdový specialista - plně hrazený trénink

Nabídka pracovní pozice od 18. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Praha-Karlín (informace o místu práce: Hlavní město Praha)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Jen nedávno jste absolvovali SŠ či VŠ a nevíte kudy kam? Chcete do HR, ale nevíte jak se tam dostat? Provedeme Vás krok za krokem procesem pohovoru ve společnosti, ve které investují do Vašeho tréninku a dají Vám možnost kariérního růstu. V závislosti od úrovně Vaší francouzštiny/němčiny (měla by být alespoň B2 nebo hodně dobrá B1, ale také klidně i na úrovni rodilého mluvčího) Vám bude nalezeno místo v týmu a přiděleny úkoly, které budete zvládat. Navíc Vám společnost umožní účastnit se jazykových kurzů, kde si můžete Vaše jazykové dovednosti ještě vylepšit. To se vždy hodí! Trenéři jsou zkušení profesionálové, kteří identifikují Vaše individuální potřeby a pomohou se Vám dostat do rytmu společnosti a práce. Kombinace studia v hodinách i praktické ukázky práce s kolegy zajistí, že budete mít vždy někoho po ruce, aby Vám pomohl. Jestli se rozhodnete dále se profilovat jako expert na danou problematiku, jako technický konzultant nebo spíše směrem do managementu, závisí od Vás a Vaší šikovnosti! Co bude náplní práce: - V závislosti od jazykových schopností Vám bude přiděleno místo v německém nebo francouzském týmu - Budete kontaktní osobou pro klienty ze zahraničí, kteří potřebují zpracovat mzdové informace svých zaměstnanců - Budete procesovat data a udržovat dokumentaci o klientovi v top stavu - Naučíte se tahat reporty, rozumět číslům a logice za nimi - Budete asistovat ve čtvrtletních nebo ročních uzávěrkách a naučíte se nahlížet na mzdové procesy „z výšky“ Pošlete mi Vaše CV a společně se připravíme na pohovor!

Jiné výhody

- Příležitost vstoupit do specifické HR oblasti, která bude v budoucnu velice dobře ohodnocena - Plně hrazený trénink jak na začátku, tak v průběhu Vašeho působení v společnosti - Jazykové kurzy, které Vám pomůžou dále se rozvíjet v jazycích - Příležitosti k růstu nejen na profesní, ale i osobnostní úrovni (jako expert i jako článek týmu) - Příležitosti k postupu dle Vašeho přání a schopností - Možnost home office - Roční bonus - Moderní kancelář v centru Prahy - Stravenky, 5 týdnů dovolené, penzijní připojištění, Multisportka atd.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
- Hodně entuziasmu učit se a porozumět mzdovým tématům a principům, schopnost vyvozovat logické závěry - Ochota investovat úsilí do intenzivního tréninku, radost z fungování v mezinárodním prostředí - Pozornost zaměřená na detail, jelikož klient se bude spoléhat na kvalitu dat obdrženou od Vás - Němčina nebo francouzština na komunikativní úrovni nebo na úrovni rodilého mluvčího - Nezbytné je, abyste mi zaslali Vaše CV, ať si můžeme popovídat

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services