PRODUKTOVÝ SPECIALISTA (VZT, vytápění, kotelny)

Nabídka pracovní pozice od 19. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Praha-Braník (informace o místu práce: Hlavní město Praha, Karlovy Vary, Brno-město, Ostrava-město)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Jsme profesionálové v průmyslovém vytápění. Prodáváme, navrhujeme řešení, instalujeme, servisujeme, komunikujeme s projektanty a se zákazníky. A rozhodli jsme se vytvořit novou pracovní pozice pro nového kolegu, ale dokážeme si představit, že by to klidně zvládla i žena. Co byste dělal/a? - Je to hodně o cestování: fakt budete 3–4 dny v týdnu na cestách, denně zrealizujete 8 jednání. Spíte po hotelech, pohybujete se po celé ČR a také Slovensku. Abyste měl/a pohodlí, budete jezdit ve Škodě Superb, plně vybavené – jde nám i o Vaše zdraví a komfort. - máte na starosti projektanty z oboru vzduchotechniky, topení TZB, ale i částečně stavařům a architektům. Nabízíte řešení na - průmyslové vytápění - větrání hal - velké kotelny nad.150 kW - lokální větrání a rekuperace - velké VZT jednotky Cílem je: - představit těmto odborníkům naše produkty, vysvětlit, zaškolit a motivovat k tomu, aby je zařadili do svých projektů. - nabídnout těmto lidem odbornou pomoc nebo ji zprostředkovat a obchodník si věc následně dořeší sám. Když budou s něčím potřebovat poradit – jste tu pro ně a pomáháte jim. - měl byste umět dát kvalitní vstupní informace o produktu a důvody, proč produkt projektovat, jaké má výhody atd.

Jiné výhody

A chceme novému parťákovi poskytnout? - auto, tel, NTB - v létě delší dovolenou (máme prázdnou sezónu) - důkladné odborné zaškolení v zahraničí – chceme z Vás mít skutečně super specialistu - plat zatím uvažujeme od 35.000 Kč ve fixu + odměny z projektů, které půjdou do realizace. Chceme, abyste si vydělal nadprůměrnou mzdu a uděláme společně pro to maximum - a samozřejmě cesťáky Co by pro Vás mohla být výhoda? - Budete mít relativní volnost s rámcovými požadavky na to co má být výsledkem za měsíc za půl roku a rok - Po zkušební době pojedete na školení v zahraničí k výrobcům, abyste pochopil a poznal, co propagujete. - Pravděpodobně dostanete na starost Kaskádové kotelny SAX Terris, kterým se budete více věnovat. S tím souvisí i zaškolení ve Francii přímo u výrobce a budování znalostí k tomuto oboru.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
A co byste mě/a splňovat? - technické myšlení - rozumět oboru VZT, vytápění - pokud budete umět anglicky, je to výhoda, neboť jezdíte na důkladná školení v zahraničí (Itálie, Francie a Španělsko) - měl byste rád cestovat, neboť za volantem budete skutečně denně - bydliště? ...ideálně blízko dálniční sítě, často jezdíte do Prahy a středních Čech, JM, OS, občas Karlovarský kraj a na Slovensku se nejčastěji jezdí: Bratislava, a občas Žilina, Banská Bystrica.

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services