OBCHODNÍ A PROJEKTOVÝ MANAŽER PRO AV TECHNIKU

Nabídka pracovní pozice od 29. 3. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Praha-Staré Město (informace o místu práce: Hlavní město Praha)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Víte, že LED obrazovka nemá nic společného s ledem, ale se zobrazovací technikou? Chcete se podílet na tom, že návštěvníci prestižních sportovních areálů a koncertů vždy uvidí své hvězdy jasně a čistě? Přispějete rád/ráda k tomu, že se cestující na letišti a velkých dopravních uzlech neztratí a vždy stihnou svůj spoj? Máte zkušenosti s prodejem LED zobrazovací techniky? Pak je tato pozice určena právě pro vás. Připojte se k profesionálům v oboru a staňte se OBCHODNÍM A PROJEKTOVÝM MANAŽEREM PRO AV TECHNIKU Co u nás budete dělat: vyhledávat nové obchodní partnery pro LED zobrazovací zařízení v celé ČR spravovat a podporovat stávající klienty - máme jich opravdu hodně plnit definované obchodní cíle připravovat nabídky a evidovat stávající projekty tvořit podklady pro obchodní a marketingové materiály spolupracovat s realizačním týmem při instalaci technologie u zákazníka Budeme si rozumět, pokud: máte SŠ/VŠ vzdělání technického zaměření můžete se pochlubit zkušenostmi v obchodování s AV technologií víte, co je audiovizuální technika, broadcast, display, velkoplošná obrazovka jednání se zákazníkem jste schopen/schopna zvládnout v ČJ i AJ jste profesionálem v prezentaci a komunikaci budete se chtít neustále učit - svět technologií se mění velmi rychle PC používáte nejen na hraní her a přehrávání filmů - prezentaci v PowerPointu zvládnete "levou zadní" jste aktivní řidič a jste ochoten/ochotna cestovat za zákazníky v rámci ČR A co za to? zázemí stabilní firmy s více než 25 letou tradicí na trhu zaměstnání na HPP s nadstandardním mzdovým ohodnocením složeným z FIXu a % z prodeje samozřejmě naleštěné osobní auto i pro soukromé účely pružnou pracovní dobu možnost dalšího vzdělávání mobil, NTB zaškolení zkušeným kolegou, na kterého se budete moci vždy obrátit Říkáte si : "Jo, tak tohle je přesně to, co umím, baví mě a chci v tom pokračovat?" Pak neváhejte, sedněte k PC a zašlete strukturované CV v Čj a AJ na: použijte odpovědní formulář a detaily probereme v naší příjemné kanceláři u kávy či čaje. Těším se na setkání s Vámi!

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services