Konstruktér (vhodné i pro absolventa)

Nabídka pracovní pozice od 18. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Chotěboř (informace o místu práce: Chotěboř)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Zaměstnanec na této pozici Řeší konstrukční zpracování skupin výrobků podle základních technických podmínek, zpracovává projektovou dokumentaci úvodních a prováděcích projektů včetně provozních návazností a časových průběhů, zpracovává projektovou dokumentaci staveb běžně používaných konstrukcí a technologií, zajišťuje konstrukční dokumentaci pro ověřovací sérii výrobku, zpracovává konstrukční podklady pro výrobu, provádí změnové řízení v konstrukční dokumentaci, zpracovává návody k obsluze a údržbě výrobku zpracovává technické a přejímací podmínky výrobků. Spolupracuje na dotačních projektech v oblasti zpracování konstrukčních návrhů do projektové a výrobní dokumentace, účastní se pravidelných schůzek k dotačním projektům, komunikuje se spolu příjemci dotací

Jiné výhody

Odpovídající mzdové ohodnocení + prémie a odměny na základě splnění dílčích a ročních cílů Uplatnění ve stabilní a dynamicky se rozvíjející, významně exportně orientované společnosti Pružnou pracovní dobu 5 týdnů dovolené Otevřenou komunikaci a přátelské pracovní prostředí Příspěvek na penzijní program nebo Kapitálové životní pojištění Výhodný tarif pro mobilní volání Příspěvky na stravování Možnost dalšího vzdělávání a profesního růstu Jazykové kurzy ad.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Min. ÚSO vzdělání nejlépe ve strojírenském nebo stavebním směru; praxe na obdobné pozici výhodou, firma je ochotná zaučit i šikovného absolventa; povědomí o technických normách potřebných pro výkon konstrukční práce, znalost 3D kreslících programů (INVENTOR, AUTOCAD) výhodou, výhodou znalost chladicích technologií v energetickém průmyslu, vítána je komunikativní angličtina nebo ruština; znalost MS Office, Řidičský průkaz – skupina B; zodpovědnost, samostatnost, schopnost komunikace s kolegy. Ochota učit se, rozvíjet se, přijímat nové výzvy

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services