MONTÁŽNÍ DĚLNÍK

Nabídka pracovní pozice od 28. 3. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: České Budějovice (informace o místu práce: České Budějovice)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Pro našeho partnera, který zaměstnává v současné době více než 350 zaměstnanců na celkem čtyřech vlastních lokalitách v Bavorském lese a v sousedních Čechách. Svou pozornost věnujeme individuálním požadavkům našich zákazníků v oblasti strojírenské výroby. Máte šikovné ruce a práce Vám není cizí? Nebojíte se nových výzev a umíte se prosadit? V současné době rozšiřujeme náš tým v Kaplici o schopné a pracovité lidi na pozici MONTÁŽNÍ DĚLNÍK JAKÉ ÚKOLY BUDOU VAŠÍ KAŽDODENNÍ ZÁLEŽITOSTÍ: - montáž plechových dílů a konstrukcí dle technické dokumentace, - dokončovací montážní práce, - realizace projektů v požadované kvalitě, čase a daném rozpočtu dle technických postupů, - spolupráce na inventurách výrobního střediska.

Jiné výhody

TI, CO USPĚJÍ, MOHOU: - za nadstandardní práci získat nadstandardní odměnu, - získat výbornou příležitost a podporu formou vzdělávání a dalších benefitů a bonusů, - vytvářet svou vlastní budoucnost v perspektivní firmě, - získat stabilní zaměstnání i do budoucnosti, - spojit se s firmou, která ví přesně, co chce a kam jde. Děkujeme za projevený zájem pracovat v naší společnosti a těšíme se brzy na viděnou. Pokud Vás nabídka zaujala a splňujete požadavky, zašlete svůj aktuální životopis v ČJ na e-mail použijte odpovědní formulář Poskytnutím svých osobních údajů v rozsahu životopisných dat adresovaných společnosti Kariéra, s.r.o. dáváte souhlas pro zpracování těchto dat (ukládání, úprava, vyhledávání, třídění, kombinování, likvidace a poskytování třetím osobám) v souladu se zákonem §12 a §21 č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších předpisů za účelem získání zaměstnání u klientů společnosti Kariéra, s.r.o., a to do 31.12.2019. Souhlas bude automaticky prodloužen o další kalendářní období, pokud nebude písemnou formou odvolán. Osobní údaje budou poskytnuty třetím osobám vždy po předchozí dohodě. jihočeský kraj, Č.krumlov

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
USPĚJÍ TI, KTEŘÍ MAJÍ: - znalosti na úrovni SŠ – nejlépe technického směru, - úspěšnou zkušenost se čtením technické dokumentace, - ochotu pracovat a komunikovat s okolím, - schopnost udržovat pořádek a přehled, - zdravý selský rozum a iniciativu.

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services