Řidič mikrobusu (ŘP kat. B)

Nabídka pracovní pozice od 24. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Zlín (informace o místu práce: Zlín)

Mzda: 130 Kč/hodinu

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Rád bys šlapal na plyn našemu modernímu mikrobusu ze Zlína do Přerova? Pokud je pro Tebe výzva poskytnout cestujícím nejlepší servis a říká se o Tobě, že jsi řidič pohodář, volné sedadlo, které na Tebe čeká, je nová pozice Řidič mikrobusu. Co budeš u nás dělat? Čekají na Tebe cestující, které budeš přepravovat na naší zavedené a úspěšné pravidelné lince ze Zlína do Přerova a blízkého okolí. Linka je vedena podle pravidelného jízdního řádu se směnami Po - Ne podle plánovaných směn. Aby byl náš mikrobus stále v super kondici, součástí Tvé práce bude také kompletní péče o údržbu a servis svěřeného vozidla.

Jiné výhody

Tvé práce si vážíme, proto nabízíme zajímavé ohodnocení. Budeš pracovat v moderní dopravní společnosti, ve které najdeš stabilní zázemí. Rádi bychom Ti nabídli práci na plný úvazek. Čeká na Tebe moderní vozový park. Stabilní zázemí. Práci v příjemném kolektivu.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Doma v šuplíku máš ŘP minimálně sk. B. Pokud máš průkaz řidiče TAXISLUŽBY, je to super. Pokud nemáš, nevadí. Pomůžeme ti jej získat. Bydlíš ve Zlíně nebo blízkém okolí. Miluješ řízení automobilu a můžeš se pochlubit několikaletou praxí, kterou dokážeš prokázat. Už jsi někdy řídil mikrobus? Není to podmínka, ale je to velká výhoda! Máš základní znalost servisu a údržby mikrobusu. Jsi schopen komunikace prostřednictvím e-mail a smartphone. Zvládneš vytvořit na palubě mikrobusu pozitivní náladu tvým komunikativním přístupem a ochotou udělat pro cestující maximum. Cítíš se fit a máš odpovídající zdravotní stav. Dokážeš prohodit pár základních slovíček v angličtině. Jsi trestně bezúhonný. Kolegové Tě popisují jako vstřícného, samostatného, spolehlivého a zodpovědného člověka.

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services