OFFICE MANAGER - úzká spolupráce s GŘ - zahraniční značka v ČR

Nabídka pracovní pozice od 25. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Praha-Běchovice (informace o místu práce: Hlavní město Praha)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Pro zahraniční firmu - vlastní zastoupení značky pro část Evropy, pro úzkou spolupráci s ředitelem pro zastoupení ve svěřeném regionu, dále pro koordinační činnosti napříč firmou obsazujeme pozici: OFFICE MANAGER - úzká spolupráce s GŘ - zahraniční značka v ČR Náplň práce V uvedené pozici budete především podporou pro nejvyššího ředitele zastoupení, převezmete aktivity koordinace kanceláře. Důležitá bude komunikace s dalšími manažery v obchodních pobočkách - 10 poboček v ČR a 2 Slovensko. Počítáme, že se budete účastnit i zahraničních cest do centrály tzv. velká setkání zastoupení, kde doprovázíte ředitele a zpracováváte přehledy z těchto mezinárodních firemních setkání - cca kvartální výjezdy. Součástí je koordinace reportingů i vlastní práce na reportingu za výsledky v regionu. Další náplní budou: spolupráce se zahraniční centrálou, využijete znalost angličtiny v psané i mluvené podobě účast na obchodních jednání, zápisy, zpracování závěrů, podkladů překlady vybraných textů AJ - ČJ odpovědnost za provozní interní agendu - předpisy, směrnice, organizace firemních akcí apod. koordinace služebních cest managerů, podklady pro vyúčtování atd.

Jiné výhody

Pozice je vhodná pro samostatnou a organizačně zdatnou osobnost. Optimální je zralost pro schopnost jednání s kolegy i dalšími partnery napříč firmou. Nabízíme zázemí přední značky v oboru profesionálních technických služeb. Kvalitní ohodnocení. Zaškolení, předání agendy zajištěno. Optimální dojezd z lokalit Praha - Černý Most, 15 min. z metra, příp. Počernice.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
SŠ/VŠ vzdělání - oblast obchodu, administrativy, ekonomika výhodou již určitá zkušenost v administrativě s komplexnějším rozsahem, střední firma či zkušenost z podpory managementu - vítána schopnost vést samostatnou agendu, zpracování smluv, dokumentace znalost angličtiny - schopnost komunikace k zahraničí, písemné přehledy příjemný projev, umět rozlišit priority ŘP - B

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services